Een Floorpassion vloerkleed is een echte aanwinst voor elk type interieur. Het geeft warmte en draagt bij aan een stijlvolle uitstraling. Er zijn verschillende soorten vloerkleden waaruit je kunt kiezen en elk zal iets speciaals brengen aan de sfeer en ambiance in je woning. Het is een perfecte accessoire die vaak een echte blikvanger wordt in de ruimte waar je een vloerkleed neerlegt. Naast vloerkleden voor binnen bestaan er ook vloerkleden voor buitenruimtes. Zo kun je de sfeer van binnen doortrekken naar buiten en ook daar genieten van knusheid en stijl. Een zitplaats in de tuin wordt aangenaam opgevrolijkt met een kleurrijk buitenkleed en zorgt ervoor dat je nog meer tot rust komt. Een vloerkleed brengt gezelligheid, sfeer en warmte en maakt werkelijk het verschil.

Een binnen of buiten vloerkleed uitkiezen als decoratie

Een vloerkleed voor buiten

Een buiten vloerkleed is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Het materiaal is steviger en van hoogwaardige kwaliteit, waardoor het vloerkleed lang zal meegaan. Je kunt het neerleggen op het terras, een balkon of ergens in de tuin waar je een zitgedeelte hebt gecreëerd. Het buiten vloerkleed is eenvoudig onder buitenstoelen of -banken te leggen, waarbij het zorgt voor een knusse huiselijke uitstraling. Je vertoeft echter buiten en kunt zo een geheel knus en sfeervolle buitenplek creëren.  Het voelt een stuk aangenamer aan, wanneer je over een buitenkleed heen loopt dan enkel over tegels. Er zijn buitentapijten voor tuinen en balkons, die zorgen voor een kleurrijke aankleding van jouw verblijf in de buitenlucht. De buitenkleden zijn kindvriendelijk en ook is er weinig onderhoud nodig om de buiten vloerkleden in uitstekende conditie te houden.

Kleden geschikt voor buiten

Buiten vloerkleden zijn uitermate geschikt om buiten neer te leggen. Door het materiaal waaruit ze zijn vervaardigd hoef je ze bovendien niet telkens naar binnen te brengen. De vloerkleden kunnen gewoon buiten blijven liggen, zonder dat ze beschadigd raken. De vloerkleden zijn gemaakt van onverwoestbaar garen en is uitzonderlijk slijtvast. Daarnaast zijn de vloerkleden voor buiten uiterst vlekbestendig en zul je potentieel vuil er eenvoudig van kunnen verwijderen. Daarom maakt dit buitenkleden tot de aangewezen accessoire voor buiten, waarmee je jouw tuin of balkon eenvoudig opvrolijkt. Breng knusheid de tuin in door een vloerkleed voor buiten te kiezen en geniet van warme, zachte en stijlvolle buitenkleden. Naast vloerkleden voor binnen profiteer je zo van optimale gezelligheid in de buitenlucht.

Verruimd inzicht in mogelijkheden

Misschien is het niet eerder in je opgekomen, echter passen vloerkleden ook perfect buiten. Ook hier kun je beschikken over ruime ruimtes waar je veel verblijft. Zeker in de zomermaanden wil je de tuin zo aantrekkelijk mogelijk maken. Tips om de vierkante meters van jouw woning en tuin te decoreren, zijn altijd welkom. Het plaatsen van een vloerkleed doet binnen al wonderen voor je interieur. Het loont om ook de mogelijkheden voor buiten hierin te onderzoeken. Ontdek wat een buiten vloerkleed doet voor jouw tuin en je zult zien dat menige gast of bezoeker onder de indruk zal zijn van je gevoel voor stijl.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons