Vind jij het leuk om zelf aan de slag te gaan met bepaalde klusjes in huis? Er is niets dat meer bevredigend is dan je eigen project succesvol uitvoeren. Aan de andere kant wil je ook niet in een programma als “Help, mijn man is een klusser” terechtkomen. Gelukkig zijn er genoeg klusjes die je makkelijk zelf thuis kunt uitvoeren zonder dat je hierbij hulp nodig hebt. 

Wandtegels plaatsen

Het eerste klusje dat je zelf makkelijk uit kunt voeren in je woning, is wandtegels plaatsen. Vanzelfsprekend dien je deze wandtegels eerst te hebben uitgezocht. Plekken als tegelsinhuis.nl staan erom bekend een mooie variatie aan wandtegels te hebben. Maar wat is de beste manier om deze tegels te plaatsen? Maak eerst de muren schoon. De volgende stap? Lijm aanbrengen! Vervolgens hoef je alleen nog maar de tegels aan te brengen en de voegen op te vullen. Elke klusser kan dit!

Muren schilderen

Een frisse laag verf kan de uitstraling van je huis compleet veranderen. Het is zo’n klusje waar je niet alleen het resultaat van je harde werk ziet, maar ook elke keer dat je de kamer binnenloopt, voelt hoe je inspanning loont. Begin met het kiezen van de juiste kleur. Zorg dat je de muren goed voorbereidt; schoonmaken en schuren waar nodig, zodat de verf goed hecht. Plak randen af met schilderstape voor die strakke lijnen. Dan is het tijd voor de roller en kwast. Ga er lekker voor, met je favoriete muziek op, en voor je het weet, heb je een kamer die straalt als nieuw.

Muren schilderen

Kastbeslag bijwerken

Is jouw interieur toe aan een kleine, maar zichtbare verandering? Het updaten van je kastbeslag is een eenvoudige en kosteneffectieve manier om je ruimte een nieuwe uitstraling te geven. Begin met het meten van het bestaande beslag zodat je niet thuis komt met iets dat niet past. Daarna is het slechts een kwestie van het oude beslag losdraaien, en het nieuwe bevestigen. Voilà, in een handomdraai heb je een frisse look gecreëerd.

Meubels opknappen

Ben je op zoek naar een project dat echt persoonlijkheid en nieuw leven in je interieur kan blazen? Dan is meubels opknappen echt iets voor jou. Begin met het uitkiezen van een item dat wel wat liefde kan gebruiken – dat oude stoeltje van oma, of misschien de houten kist die al jaren niet meer open is geweest. Met schuurpapier, verf, en misschien wat nieuwe bekleding kun je wonderen verrichten.

Opbergoplossingen installeren

Heb je ook zoveel spullen en weet je soms echt niet meer waar je het allemaal moet laten? Een slimme manier om orde in de chaos te scheppen, is door goede opbergoplossingen te installeren. Het geeft niet alleen een opgeruimd gevoel, maar maakt je leefruimte ook een stuk functioneler. Of het nu gaat om zwevende planken voor die lege muur, of een nieuwe kast onder de trap; er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je spullen een eigen plekje te geven.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons