Bloemen zijn altijd een goede keuze als je iemand wilt verrassen. Of het nu gaat om het feliciteren van een nieuwe collega, het steunen van iemand in moeilijke tijden, of het verwelkomen van vrienden in hun nieuwe huis – bloemen bezorgen voor een persoonlijke touch die door veel mensen wordt gewaardeerd. Maar hoe zorg je ervoor dat de bloemen die je stuurt ook daadwerkelijk van goede kwaliteit zijn en lang mooi blijven?

Kwaliteitsbloemen zijn belangrijk

Als je bloemen stuurt, is het belangrijk dat je kiest voor kwaliteitsbloemen. Dit zorgt ervoor dat de ontvanger langer kan genieten van het boeket en dat de kleuren mooi blijven. Bij het kiezen van een bloemist, let dan op of zij werken met verse bloemen. Verse bloemen zijn sterker en hebben vaak ook mooiere kleuren, bladeren en bloemen. Kijk daarom ook naar recensies, lees ervaringen en vraag in jouw omgeving naar ervaringen met bloemisten die kwaliteitsbloemen aanbieden.

Levering speelt een belangrijke rol

Een belangrijk punt bij het sturen van bloemen is de levering. Er zijn verschillende bloemisten die voor jou de bloemen bezorgen. Kies voor een bloemist die garandeert dat de bloemen op een snelle en zorgvuldige wijze worden bezorgd. Zo weet je zeker dat het boeket in goede staat bij de ontvanger aankomt en er geen beschadigingen zijn ontstaan tijdens transport. Op deze manier voorkom je de levering van een verlept boeket!

De juiste verzorging maakt het verschil

Wanneer de bloemen bij de ontvanger zijn aangekomen, is het belangrijk dat ze goed worden verzorgd. De juiste verzorging is essentieel voor het behoud van de kwaliteit van de bloemen. Als je bloemen hebt ontvangen, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk in een vaas met voldoende water te zetten. Zorg ervoor dat de vaas schoon is. Voeg vervolgens de bijgeleverde snijbloemenvoeding toe aan het water en snij de stelen schuin af. Hierdoor kunnen de bloemen meer voeding opnemen en blijven ze langer mooi. Vaak worden er ook voedingszakjes toegevoegd aan de bloemen. Door dit ook in het water van de bloemen te doen, blijven ze langer intact.

Kies voor bloemen die lang op de vaas blijven

Kies voor bloemen die lang op de vaas blijven

Als je bloemen stuurt, is het leuk als de ontvanger er zo lang mogelijk van kan genieten. Kies daarom voor bloemen die bekend staan om hun lange houdbaarheid. Voorbeelden hiervan zijn anjers, rozen, chrysanten, gerbera’s en alstroemeria’s. Deze bloemen kunnen langer dan een week mooi blijven als ze goed worden verzorgd. Vraag vooral aan bloemisten welke bloemen zij aanraden. Op die manier weet je zeker dat je voor de juiste bloemen kiest.

Bloemen zijn een geweldige manier om iemand te verrassen of te steunen. Door te kiezen voor kwaliteitsbloemen, een betrouwbare bezorging en de juiste verzorging kun je ervoor zorgen dat de bloemen langer mooi blijven. Ga daarom op zoek naar een bloemist die duurzaam te werk gaat en garanties biedt over de bezorging. Zo weet je zeker dat je een prachtig boeket stuurt en dat de ontvanger hier optimaal van kan genieten.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons