We kunnen weer meer naar kantoor en dat zal eerst even wennen zijn. Grote kans dat jij thuis net een fijn thuiskantoor had ingericht die helemaal op jouw wensen zijn ingericht. Gelukkig zijn er genoeg manieren om ervoor te zorgen dat je ook op kantoor productief aan het werk kunt. In deze blog geven we je alvast wat tips zodat jij snel weer gemotiveerd naar je werk kunt!

Geef grenzen aan

Als je weer op kantoor gaat werken zul je meer in direct contact staan met je collega’s. Dit zal er automatisch voor zorgen dat afspraken en deadlines makkelijker worden ingepland. Het is dan goed om voor jezelf je grenzen te bepalen. Heb je geen tijd of lukt het je niet om een bepaalde opdracht op te pakken? Geef dit dan gelijk aan, zodat er later geen frustraties ontstaan. Het is ook handig om met je collega’s af te spreken dat jullie elkaar op de hoogte houden van jullie werkzaamheden en bijvoorbeeld iedere ochtend een kleine vergadering inplannen om de dag door te nemen.

Lichaamsbeweging

De kans is groot dat je tijdens het thuiswerken regelmatig een wandeling maakt of tussendoor eens een klusje in huis doet. Als dit prettig voor je werkt kun je dit ook doorvoeren tijdens je werk op kantoor. Maak in de pauze een wandeling en sta af en toe op van je bureaustoel om een kopje koffie te halen bij de koffieautomaat. Daarnaast is het een aanrader om naast je werk te sporten. De lichaamsbeweging zorgt er voor dat je hoofd leeg is en je dus geconcentreerder aan het werk kunt gaan!

Maak het comfortabel

Maak het comfortabel

Was je thuis van alle gemakken voorzien? Kijk dan of je dit ook op je werk voor elkaar kunt krijgen. Vraag aan je baas of er geïnvesteerd kan worden in ergonomische meubelen. Denk dan aan een in hoogte verstelbaar bureau en verhogingen voor je laptop. Heb je veel digitale meetings? Dan kun je het comfortabel voor jezelf maken door een koptelefoon met microfoon aan te schaffen zodat je moeiteloos de vergaderingen kunt voeren. Een andere optie is het kopen van een koptelefoon met noise cancelling. Deze koptelefoon filtert de omgevingsgeluiden waardoor jij je optimaal kunt concentreren.

Opgeruimd bureau

Houd je bureau netjes en schoon zodat je prettig kunt werken. Net zoals een opgeruimd huis voor een opgeruimde geest zorgt, kan een opgeruimd bureau er ook voor zorgen dat je je goed kunt concentreren. Werk je met veel papieren en andere formulieren? Zorg dan dat je voorzien bent van mappen waar je alles netjes in kunt ordenen. Wanneer je het overzicht houdt zul je merken dat je een stuk productiever bent!

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons