Ben je van plan om jouw eigen woning een rigoureuze restyling te geven of ga je verhuizen en moet er nog een hoop gebeuren qua kluswerk? De kans is groot dat je je al een beetje verdiept hebt in de opties en dat je tot de conclusie bent gekomen dat de afwerking van een huis op duizenden manieren aangepakt kan worden. Geen paniek! Om een moderne afwerking te krijgen kun je tussen een aantal elementen kiezen, welke we even voor je op een rijtje hebben gezet.

Houten vloer of pvc

Er is op dit moment niet één type vloer die ontzettend hip is. Wat je wel veel ziet zijn pvc vloeren en houten vloeren. De keuze is dan ook vooral gebaseerd op het gebruik ervan. Wil je een vloer gemakkelijk schoon kunnen maken met een dweil en kies je ook vooral het liefst voor veel gemak? In dat geval is een pvc vloer waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Houd jij toch wat meer van een klassieke en authentieke uitstraling in huis? Dan is een houten vloer de betere optie. Let wel op, want deze vereist wat meer onderhoud en oplettendheid wat betreft ongelukjes. Je kunt de verschillende vloeren in het echt bekijken bij Martijn de Wit vloeren.

Houten vloer of pvc

Bijzondere wandafwerkingen

Je kunt natuurlijk voor witte muren gaan, maar dat is wel ietwat saai. Het stuken van muren is en blijft altijd in de mode, maar je kunt ook nog voor een gave accentmuur gaan. Denk aan een behang met een bijzondere print of een gave wandafwerking zoals beton ciré. Vooral de laatste is erg populair in bijvoorbeeld keukens en badkamers, omdat het een waterdichte en naadloze afwerking is. Dit zorgt ervoor dat het ook nog eens makkelijk schoon te houden is, waardoor je er extra plezier van hebt. Dit type wandafwerking kun je in allerlei kleuren laten maken en door een specialist aan laten brengen. Dat scheelt je ook nog eens een hoop werk!

Een strak plafond

Je kunt je plafond het beste strak laten stuken door een stukadoor. Als je al voor een bijzondere wandafwerking hebt gekozen, raden we je aan om het plafond wat rustiger te houden. Zo voorkom je dat het allemaal nét iets te veel wordt en dat de ruimte rust behoudt en uitstraalt. Laat deze dus in een witte of neutrale kleur schilderen door een professional, zodat je geen lelijke strepen of wolken krijgt op het plafond.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons