Zilvervisjes bestrijden kunt u prima zelf doen. Vergeet de lokdoosjes, lijmvallen en zogenaamde eco producten deze werken niet en zijn zonde van het geld. Wanneer u geen maatregelen treft tegen deze zilvervisjes dan zult u meer en meer overlast krijgen van deze zilvervisjes en kan het uitgroeien tot een ware plaag.

Bestrijding van zilvervisjes

Koop een ongediertespray met de werkzame stof chloorpyrifos. Dit bestrijdingsmiddel wordt opgenomen via de huid van de zilvervisjes en hiervan gaan ze zeker dood. Het uitroeien van de zilvervisjes zal niet vanzelf gaan. Gebruik het bestrijdingsmiddel op alle plaatsen kieren en gaten waar u het zilvervisje heeft gezien. Ook wanneer de zilvervisjes bijvoorbeeld 1 of 2 weken later over de behandelde plek kruipen zullen ze toch nog overlijden.

Hier rechts ziet u een afbeelding van ongedierte spray van het merk bayer. Het maakt uiteraard niet uit welk merk bestrijdingsmiddel u gebruikt voor het bestrijden van de ‘visjes’ als u maar op de werkzame stoffen let.

Wat ook goed helpt voor het uitroeien van de zilvervisjes zijn middelen met de werkzame stoffen: permethrin en tetrametrin dit zijn algemene pesticide.
Deze middelen zijn eenvoudig te verkrijgen bij een bouwmarkt of tuincentrum.

Het zilvervisje laat zich alleen zien wanneer het donker is. Wanneer u s ‘avonds thuis komt als het donker is check bij het aandoen van het licht of u de zilvervisjes nog ziet.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons