Niets is zo fijn als thuiskomen in een warm huis. Niet alleen een huis dat letterlijk lekker warm is, maar ook warm oogt. Een plek waar jij je thuis voelt en waar vrienden zich welkom voelen. De inrichting is daarbij heel belangrijk! Lees snel verder en zorg ervoor dat jij thuis een warm gevoel kunt creëren. 

Een warm gevoel binnen- en buitenshuis

Een warm gevoel binnenshuis is natuurlijk superfijn, maar hoe leuk is het als je dit gevoel ook naar buiten kunt brengen. In de zomer kun je dan heerlijk zitten in een serre, veranda of op een terras. Wie wil dat nu niet? De binnen- en buitenvloer bepalen al snel hoe de uitstraling van de kamer is. Een stenen vloer kan vaak al kil staan, maar een vlonderplank is al snel heel warm en gezellig. Bruin is een warme kleur die goed te matchen is met de inrichting. Deze kleur zorgt ook vaak voor een warme sfeer. 

De inrichting is belangrijk voor de sfeer

De inrichting is belangrijk voor de sfeer

De inrichting begint met de vloer. Daar stem je de meubels en decoratie ook op af. Je begint met de grootste onderdelen: de vloer, de bank, een grote eettafel, een kast en bijvoorbeeld de keuken . Daarna kijk je naar de kleinere dingen, zoals de stoelen, een salontafel of de lampen. De kleinste dingen komen als laatste. Het gaat dan bijvoorbeeld om de bloemen op tafel, een dekentje op een stoel, kussentjes op de bank et cetera. De inrichting moet op elkaar afgestemd zijn, maar het begint allemaal bij de vloer. De laatste jaren is douglashout steeds populairder geworden. Dat komt door de lange levensduur en de warme uitstraling. Ideaal voor in huis!

De decoratie voor een warme uitstraling

Warm wordt al snel geassocieerd met gezelligheid. Gezelligheid wordt vaak verward met het zoveel mogelijk plaatsen van spullen in het huis. Verschillende decoraties waarbij een kleur overal een beetje terug komt zorgt er bijvoorbeeld voor dat alles op elkaar is afgestemd. Denk dan aan kussentjes of een dekentje in dezelfde kleur. Vermijd het gebruik van te felle kleuren. Zachte, bruine tinten geven vaak een warm gevoel. Zorg er ook voor dat de lichten niet te fel zijn! Als je een openhaard hebt, is dat al helemaal perfect voor een warme uitstraling.  

Wil je meer inspiratie? Google en zoek dan naar afbeeldingen op het internet. Zo heb je gegarandeerd een goed beeld van een warme uitstraling. Steek gezellig wat kaarsjes aan en geniet van een avondje thuis met een warm gevoel. 

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons