Heb jij plannen om een nieuwe keuken aan te brengen, maar worstel je nog met de inrichting ervan? Dan helpen wij je graag. Een keuken is bij veel mensen het hart van de woning en het is niet vreemd dat het lastig is om deze ruimte goed vorm te geven. Je moet namelijk zorgen dat je er fijn kunt werken aan je favoriete maaltijd, maar tegelijkertijd is het ook een ruimte waar je samenkomt met je gezin, familie en / of vrienden. Dat kunnen lastige factoren zijn om te combineren, maar niet wanneer je het slim aanpakt. Wij laten je daarom graag zien hoe je kunt zorgen dat je van je keuken echt een functionele, maar gezellige plek kunt maken. 

Combineer functionaliteit en gezelligheid

Sommige mensen zijn van mening dat de keuken het domein van de kok is en dat anderen daar niet moeten zijn wanneer er gekookt wordt. Dat verandert echter wanneer je met een kookeiland gaat werken. Dit kookeiland zorgt ervoor dat je goed kunt werken, maar dat je ook sociaal kunt zijn met je gasten of gezinsleden. Zet een aantal mooie barstoelen rondom je kookeiland en je zult zien dat je een heel fijne setting creëert. Jij kunt gewoon door blijven gaan met koken en je kunt eventueel ook nog wat taken uitdelen aan de mensen die ook aan het kookeiland aanschuiven. Zittend op hun barstoelen kunnen zij ook even een paar groenten snijden, op je pannen letten zodat niets overkookt en noem het maar op. Dat alles terwijl jullie gezellig de dag doornemen. Zeg nou zelf, is dat niet exact de setting die je voor ogen had toen je je keuken ging ontwerpen? 

Samen van het eten genieten 

Samen van het eten genieten 

Als het koken eenmaal gedaan is, is het tijd om aan tafel te schuiven. Zorg er altijd voor dat je een ruime eetkamertafel hebt. Met een ruime tafel kun je de plank eigenlijk nooit misslaan. Ten eerste zorgt het er altijd voor dat iedereen aan kan schuiven. Je kunt de ruimte die een grote tafel biedt goed gebruiken om de tafel extra sfeervol te dekken. Schroom dus niet om er een paar mooie kandelaren op te zetten, hou je niet in wanneer je bij de bloemist bent en koop een opvallend boeket voor op je tafel. Je zult zien dat je hierdoor een huiselijke sfeer creëert. Heb je het eten op? Dan is zo’n grote eetkamertafel ook een ideale plek om lekker thuis te werken. Van een grote tafel kun je geen spijt krijgen. 

Meer inspiratie nodig? 

Mocht je willen zien wat je allemaal met je keuken kunt doen, kom dan eens kijken op de site van Lowik Meubelen. Hier kun je niet alleen zien welke stoelen of tafels er zijn, je kunt ze hier ook gelijk bestellen. Mocht je het lastig vinden om een keus te maken, dan kun je ook altijd persoonlijk advies inwinnen. Een medewerker zal dan met jou kijken wat voor jou de beste optie is.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons