Als je gaat klussen red je het vaak niet met één apparaat. Daardoor heb je verschillende gereedschapskoffers nodig, met in iedere koffer één apparaat. Daarnaast ben je vaak een vermogen kwijt om al die verschillende koffers aan te schaffen. Dit kan handiger! Heb je wel eens gekeken naar accu gereedschapsets? Benieuwd of dit voor jou ook de oplossing biedt en wat dan de beste keuze is? Lees snel verder!

Wat is een accu gereedschapset?

Een accu gereedschapset is een zorgvuldig samengestelde set van diverse tools en accessoires die op een accu werken. Deze set wordt geleverd in één kist of tas welke handig is om mee te nemen. De apparaten zijn vaak goed op elkaar afgestemd. Denk hierbij aan het formaat van de tools, accu’s die voor alle apparaten te gebruiken zijn en multifunctionele accessoires.

Afhankelijk van welke set je kiest is de set groter, uitgebreider en completer. Zo zijn er sets waar enkele tools in zitten om je gereedschapsverzameling compleet te maken. Denk aan een set met tools die allemaal te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld schroeven in- en uitdraaien en gaten boren. Maar er zijn ook sets waar alle essentiële tools inzitten om op vrijwel iedere klus voorbereid te zijn. Denk aan sets waar ook tools inzitten om te slijpen, zagen, schroeven, schuren en boren!

Voordat we onze top 5 aan je voorleggen, zetten we nog even alle voordelen van accu gereedschapsets op een rijtje.

Wat zijn de voordelen van een accu gereedschapset?

Er zijn verschillende voordelen van het klussen met gereedschap die werken op accu’s. Daarnaast zijn er ook voordelen van het aanschaffen van een volledige set in plaats van losse apparaten. Daarom zetten we al deze voordelen voor je op een rijtje:

  • Accu gereedschap heeft steeds meer vermogen. Vroeger stond accu gereedschap erom bekent dat het niet erg veel vermogen had en je hiermee zwaardere klussen niet kon klaren. Maar dat is tegenwoordig niet meer het geval!
  • Je bent niet afhankelijk van netstroom. Dit betekent dat je letterlijk overal kan klussen! Binnen, buiten of in een ruimte waar geen stroom is. Ook heb je geen gedoe met verlengsnoeren.
  • Accu gereedschap is over het algemeen ook lichter dan tools die op netstroom werken. Dit is prettig op moment dat je je gereedschap moet meenemen.
  • In één keer een complete gereedschapset. Alle tools zijn op elkaar afgesteld en passen bij elkaar.
Wat zijn de voordelen van een accu gereedschapset

De top 5 accu gereedschapsets

We houden je niet langer in spanning en presenteren je onze top 5 voordeligste en beste accu gereedschapsets!

  1. Stanley SFMCK469M2-QW Combikit
  2. Stanley SFMCK465D2T Accu Klopboor/- Schroefmachine met slagschroefmachine
  3. Einhell Accu Power Tool Kit 18V/2.0Ah/4.0Ah BL
  4. HIKOKI Accu combiset KC18DDWDZ
  5. Black & Decker BCK21S2S-QW Combiset

Deze 5 sets hebben de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit zijn misschien niet de meest bekende of grootste merken, maar dat doet zeker niet af aan de kwaliteit. Zoals gezegd is het sterk afhankelijk van je wensen, welke set voor jou de meest geschikte set is. Ben je op zoek naar een uitgebreide set of een set specifiek voor bepaalde klussen?

De beste uitgebreide accu gereedschapset

Mocht je op zoek zijn naar een uitgebreide accu gereedschapset waarmee je direct de meest essentiële tools in huis haalt? Dan is de nummer één uit onze top 5 een zeer geschikte keuze. De reden dat deze set zo goed scoort is de kwaliteit van de tools in combinatie met de veelzijdigheid van de set.

Stanley SFMCK469M2-QW Combikit

Deze set is uitgerust met een flink aantal tools. Zo zit er in deze set een schroefklopboormachine, slagschroevendraaier, cirkelzaag en haakseslijper. Daarnaast worden er twee accu’s en een lader geleverd bij deze set. De gehele set past in een praktische en stevige tas, waardoor de gehele set gemakkelijk is om mee te nemen naar je volgende klus!

De beste compacte accu gereedschapsets

Na onze nummer één keuze, komen vier sets die stuk voor stuk geweldige prestaties leveren tegen een scherpe prijs. Deze sets zijn indrukwekkende combisets van twee tools inclusief accessoires. De sets bestaan uit klopboren/- schroefmachines met (slag)schroefmachines. 

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons