Er zijn tal van soorten hekken om uit te kiezen, en het is een goed idee om de algemene uitstraling die u wilt maken bij het maken van uw beslissing te overwegen. U zult functionaliteit en uitstraling overwegen. Is dit hek bedoeld om in uw tuin privacy te verbeteren, een uitzicht te framen, of fungeert het hek als een tuin verdeler om uw perceel te verdelen in zones? Medewerkers van mthekwerken.nl kan u helpen met het beantwoorden van deze vragen.

Hekwerk van natuurlijk gevlochten hout

Houten stokken, meestal hazelaar of wilg, worden samengevlochten om deze stijl van omheining te creëren. Ze hebben een rustieke, handgemaakte uitstraling, maar zijn verrassend stevig en duurzaam. Panelen zijn verkrijgbaar bij sommige tuincentra en bij gespecialiseerde aanbieders van afrasteringen online.

Voor wie houdt van een meer rustieke en realistische esthetiek, is het ornamentele ontwerp ideaal. Dit is een prachtig alternatief als u wilt leren hoe u een milieuvriendelijke tuin kunt maken. Het is gemaakt van houtstekken, wat nieuwe groei bevordert en het een groene optie maakt.

Hek met piketten

Dit hek wordt vaak gebruikt om een stijlvolle finishing touch toe te voegen aan voortuin. Dit is te wijten aan het feit dat, vanwege hun bescheiden hoogte, ze niet veel afzondering te bieden. Ze kunnen ook worden gebruikt om gebieden in tuinen op te delen, bijvoorbeeld om lelijke vuilnisbakken te verbergen. De open panelen zijn ideaal om planten te laten groeien en dienen als doorgangen voor insecten.

Hek met latten

Horizontale latten hekwerk is een populaire keuze onder de moderne hek soorten, omdat het zorgt voor een schone lijnen en is dus een goede keuze als je van moderne tuin houdt. Waarom niet de tinten mengen en kiezen voor complementaire tinten voor uw omheining, als je een gedurfde design statement wilt maken?

Hekwerkpanelen die elkaar overlappen

Overlappende afrasteringspanelen zijn gemaakt van overlappende latten die het licht tegenhouden. Wat ideaal is als u volledige afzondering wilt. Om het hout mooier te maken en te beschermen, gebruikt u een beschermende vernis of beits. Door de basiskleur van het hout te behouden, krijgt uw tuin een rustieke en aardse uitstraling. Het is ook eenvoudig om later een verflaag toe te voegen als u dingen wilt veranderen.

Trellis hekwerk 

Dit hekwerk kan voor u een geschikt alternatief zijn als u houdt van het extra gebladerte dat een haag als begrenzing biedt. Heggen nemen veel ruimte in beslag en zijn misschien niet geschikt voor kleine tuinen, maar latwerken nemen heel weinig ruimte in beslag en voegen toch gebladerte en bloemen toe.

Hekwerk van vinyl

Vinyl schuttingen kunnen de juiste keuze voor u zijn als u de voorkeur geeft aan onderhoudsarme tuinoplossingen. Vinyl ontwerpen zijn verkrijgbaar in een aantal stijlen, hoogtes en breedtes. Met een piket stijl, kunnen ze worden gemaakt om klassieke en conventionele kijken.

Hekwerk van metaal

Hekwerk van metaal

Metaal is een fantastische optie voor het afscheiden van een stuk van het erf, zoals een verhoogde patio of terras, want het is laag, onopvallend, en belemmert het licht niet. Ze zijn ook een geweldige optie voor het zwembad, omdat ze kunnen worden gebruikt met een vergrendelde poort naar een veilige en beveiligde grens rond uw zwembad te creëren, wat vooral belangrijk is als je kleine kinderen hebt.

Weet u niet welk hekwerk bij uw tuin past, dan helpen medewerkers van MT Hekwerken u graag verder. U kan ten alle tijden een vrijblijvende offerte aanvragen.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons