Wanneer het buiten warm is, kan het een uitdaging zijn om het huis koel te houden. Gelukkig hoef je niet in de hitte te zitten wachten tot de temperatuur daalt. Er zijn genoeg dingen die je thuis kunt doen om te voorkomen dat het huis te warm wordt. Zelfs als je een kleinere ruimte hebt of een appartement zonder centrale luchtvoorziening, zijn er een aantal doe-het-zelf trucs die je zullen helpen om het koel te houden als de temperatuur stijgt. Van het investeren in goede ramen die geen warmte vasthouden tot het strategisch plaatsen van planten in de kamer, er zijn tal van eenvoudige en betaalbare oplossingen die iedereen thuis kan doen!

Installeer zonwering

Installeer zonwering

Zonwering screens van Sun Eclipse kunnen helpen om het huis koeler te houden als het warmer wordt. Ze zijn eenvoudig aan te brengen op ieder raam en ze zijn een geweldig hulpmiddel om ongedierte uit het huis te houden. Ze kunnen ook helpen de rekeningen te verlagen door de zonnestralen tegen te houden, waardoor het huis koeler blijft.

Open de ramen en deuren

Als je geen airconditioning in huis hebt, is de beste manier om het huis op natuurlijke wijze te koelen het openen van de ramen en luiken en een briesje door het huis te laten waaien. Het is wel van belang om dit op tactische tijden te doen. Zo kun je de ramen en deuren het beste een half uurtje open laten staan voor zonsopgang en -ondergang. Je kunt ook ventilatoren installeren om de lucht in het huis te laten circuleren en het nog koeler te maken. 

Probeer een staande ventilator

Een staande ventilator kan een goed alternatief zijn voor een traditionele plafondventilator. Ze zijn wat draagbaarder en kunnen in bijna elke kamer van het huis worden geplaatst. Ze hebben niet zo’n sterk verkoelend effect als een plafondventilator, maar ze zijn nog steeds ideaal om de lucht in het huis te laten circuleren. Als je ervoor kiest een staande ventilator te kopen, zorg er dan voor dat je een model koopt dat oscillerend werkt. Zo koelt hij het hele huis sneller en efficiĆ«nter. Je kunt ervoor kiezen om een fles met ijsblokjes voor de ventilator te zetten, zo is de lucht die afkomstig is vanaf de ventilator nog koeler! 

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons