Het aantal inbraken in Nederland ligt nog altijd ontzettend hoog: gemiddeld worden maar liefst tussen de 25.000 en 30.000 inbraken per jaar gepleegd. Kijken we even verder dan enkel deze aantallen en zoomen we in op welke huizen het vaakst slachtoffer worden van inbrekers, dan zien we dat het juist de goedkopere huurwoningen zijn die op de radar van inbrekers staan. Deze huizen zijn namelijk niet altijd goed beveiligd en dat maakt ze een aangename prooi voor inbrekers. Sterker nog; vaak is er sprake van een ‘gelegenheidsdiefstal’, dat betekent dat een dief zijn kans pakt wanneer hij deze ziet; een open raam, een deur die niet goed dicht zit, noem het maar op. Herken jij dit en wil jij daarom graag iets aan de veiligheid van jouw woning doen, kijk dan eens naar de Veilig Wonen verzekeringen van Univé. 

Een verzekering voor jouw veiligheid

Je moet er niet aan denken dat jouw woning wordt binnengedrongen door inbrekers. Gelukkig kun je met een kleine uitgave, heel veel veiligheid garanderen. Je kunt namelijk bij Univé een alarmsysteem nemen. Deze verzekeraar biedt namelijk handige verzekeringen aan waarmee jij je woning kunt onderhouden en beveiligen. Voor een luttel maandbedrag kun jij een goede alarminstallatie via Univé regelen. Deze partij werkt namelijk samen met WoonVeilig, de marktleider op het gebied van alarminstallaties in Nederland. De installatie die je krijgt, is eenvoudig te monteren en nog eenvoudiger te bedienen. Binnen een half uur kun jij je woning al aanzienlijk beter beveiligd hebben. 

Een verzekering voor jouw veiligheid

Wat krijg je allemaal? 

Besluit je om een alarmsysteem via Univé te regelen, dan krijg je een alarm dat maar liefst 104 decibel aan geluid kan produceren. Ook krijg je een bedieningspaneel dat bediend kan worden met de bijgeleverde afstandsbediening, maar ook met een handige app. Zo kun je ook op afstand je installatie controleren. Het systeem komt eveneens met bewegingssensoren. Deze zijn zo afgesteld, dat je alarm niet zal afgaan wanneer je huisdieren hebt die voor de sensor langslopen. Goed om te weten, is dat je ook nog kunt kiezen voor een HD-camera. De beelden van deze camera kun je op je telefoon bekijken zodat je altijd gelijk kunt zien of je de politie moet inschakelen. 

Gemak dient de mens

Als je naar de Veilig Wonen verzekeringen van Univé gaat kijken, zal je zien dat er meer handige verzekeringen zijn. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om ook je cv-ketelonderhoud uit te besteden? Of lijkt het jou niet heerlijk dat je nooit meer je dakgoten hoeft leeg te schrapen? Met Univé kun je al deze klussen laten verzekeren zodat jij er geen omkijken meer naar hebt. Sterker nog; sluit je meerdere verzekeringen tegelijkertijd af, dan kun je ook nog eens profiteren van een scherpe pakketkorting.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons