Kledingstomers worden steeds populairder. Wij kunnen niet meer zonder en raden daarom iedereen aan om er eentje in huis te halen. Ben je benieuwd wat de voordelen van een kledingstomer zijn? Lees dan gauw verder!

1. Het is veel sneller dan strijken

Een kledingstomer warmt ontzettend snel op, waardoor hij binnen een minuut klaar is voor gebruik. Daarnaast neemt het stomen zelf ook weinig tijd in beslag. Hierdoor bespaar je jezelf een hoop tijd die je beter aan andere dingen kunt besteden. Denk aan die serie waar je al een tijdje aan wilt beginnen, maar simpelweg geen tijd voor hebt!

2. Geen strijkplank nodig

Voor het gebruik van een kledingstomer heb je geen strijkplank nodig. Je kan het kledingstuk met een kledinghanger gewoon ergens aan ophangen om deze te stomen. Voortaan zul je geen gedoe meer hebben met de strijkplank die niet open- of dicht wil klappen en bespaar je jezelf ruimte in de opbergkast. 

3. Stomen doodt bacteriën en verwijdert vieze geurtjes

Stomen doodt bacteriën en verwijdert vieze geurtjes

Heb je ook wel eens dat je een shirtje of een broek één keer hebt gedragen en dat die daardoor nét niet meer terug in de kast kan, maar ook nog niet vies genoeg is om in de was te gooien? In zo’n situatie komt een kledingstomer heel goed van pas. Door jouw kleding even te stomen worden eventuele vieze geurtjes verwijderd, waardoor je kledingstuk weer fris ruikt. Bovendien doodt een kledingstomer 99% van alle bacteriën, waardoor het kledingstuk ook echt fris zal zijn. 

4. Je kan er van alles mee reinigen

Een ander voordeel van een kledingstomer is dat deze niet per se alleen voor het stomen van kleding is. Je kan een kledingstomer gebruiken om ontzettend veel dingen schoon te maken. Heb je bijvoorbeeld een stoffen bank en zit er een vlek in? Met een kledingstomer heb je dat vlekje er zo uitgehaald zonder enige moeite. Of wat dacht je van jouw matras? Doordat we ’s nachts veel zweten, zitten er ontzettend veel bacteriën in het matras. Daarom is het nodig om eens in de zoveel tijd jouw matras te reinigen. Doordat een kledingstomer super hygiënisch is (lees het stukje hierboven), is jouw matras in no time (bijna) bacterie vrij!

Haal hem nu in huis!

Kledingstomers zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar en voor een leuk prijsje scoor je er al gauw eentje. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Piest voor mooie kledingstomers met een goede kwaliteit!  

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons