Stijlvol je huis inrichten gaat niet per se om de laatste trends volgen, het draait ook om inrichten op een manier die bij jou past. Zo kom je altijd fijn thuis na een lange dag. We geven je wat tips hoe jij in een paar simpele stappen je huis stijlvol inricht.

Stijlvol je huis inrichten gaat niet per se om de laatste trends volgen, het draait ook om inrichten op een manier die bij jou past. Zo kom je altijd fijn thuis na een lange dag. We geven je wat tips hoe jij in een paar simpele stappen je huis stijlvol inricht.

Grote opruiming

Grote opruiming

Essentieel bij een stijlvolle inrichting is een opgeruimd huis. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, dus zorgt naast stijl ook voor rust. Zorg ervoor dat er voldoende opbergruimte is, zodat kleine spullen niet direct in het zicht liggen. Kies voor een vitrinekast, leg trendy accessoires achter de glazen deuren en ruim andere dingen op achter de deuren of in de lades. Probeer daarnaast om zaken, zoals sleutels en je portemonnee niet te laten rondslingeren, maar meteen op te bergen op een vaste plek. Met rondlopende kinderen kan het nogal een uitdaging zijn om de boel opgeruimd te houden. Een grote mand of opbergkist kan dan uitkomst bieden. Al het speelgoed berg je daar eenvoudig in op. Het Spaanse merk Kave Home biedt prachtige meubels en accessoires aan waar je jouw spullen stijlvol in opruimt. Zo ziet jouw interieur er altijd netjes en opgeruimd uit.

Rustige tinten

Rustige tinten

Een andere manier waarop je jouw huis rustig én stijlvol houdt is door te letten op het kleurgebruik. Zorg voor een rustige basis en vul dit aan met een of twee wat meer uitgesproken kleuren. Is jouw basis vooral beige, kies dan bijvoorbeeld voor groen en okergeel. Deze kleuren staan prachtig bij beige en geven net dat beetje extra aan jouw interieur. Ga voor okergele kussens op je bank en voor groene accessoires, zoals een vaas of een vloerkleed. Pak je liever toch wat meer uit? Kies dan voor een groot meubel in een opvallende kleur, zoals een groene bank en maak het geheel af met beige kussens.

Shine a light

Shine a light

Verlichting speelt een grote rol in je inrichting en bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis. Ongemerkt hebben we veel lichtpunten in huis. Zo heeft iedereen boven de eettafel wel een hanglamp, staat er in je woonkamer waarschijnlijk een vloerlamp of hangt er een wandlamp boven je bank. Ook in de rest van je woning is verlichting erg belangrijk. Als de mogelijkheid er is, is het erg handig om te kiezen voor een lamp waar je een dimmer op kan aansluiten. Op die manier bepaal je zelf de felheid van het licht. Als je een boek leest op de bank of als je ’s avonds nog even aan het werk moet aan de eettafel, is het bijvoorbeeld fijn als je het licht wat feller kunt aanzetten. In de collectie van MUST Living vind je de mooiste verlichting met een natuurlijke look. Hiermee zet je jouw interieur op een rustige, stijlvolle manier in de spotlights.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons