Ben je als ondernemer/bedrijf een groene weg ingeslagen en wil je graag een duidelijk statement maken op een beurs, congres of evenement? Wil je anderen graag laten inzien dat het echt niet langer zo kan en het nu de hoogste tijd is om een duurzamere route te kiezen? Probeer je boodschap dan over te brengen en kracht bij te zetten door duurzame relatiegeschenken uit te delen! Door duurzame relatiegeschenken uit te delen, laat je zien waar je als bedrijf voor staat: groen, duurzaam, milieubewust en gericht op het behoud van de aarde. In deze blog gaan we hier graag wat dieper op in. Lees daarom snel verder!

Het alsmaar groter wordende probleem van de plastic soep

De plastic soep in zee is toch wel één van de grootste milieu gerelateerde problemen waar we vandaag de dag tegenaan lopen. Plastic afval belandt nog steeds in grote hoeveelheden in de zee. Iedere dag weer worden er grote hoeveelheden plastic flesjes, tasjes en andere plastic voorwerpen uit de zeeën gevist. Plastic vergaat niet en vormt daarom een groot gevaar voor alle dieren die in zee leven. Maar niet alleen het zeeleven heeft onder de plastic soep te lijden, ook vogels kunnen erin stikken of erin verstrikt raken. Daarnaast zijn er inmiddels ook al microplastics (microscopisch kleine stukjes plastic) in onze voedingsmiddelen en zelfs ons bloed aangetroffen. Omdat dit nog een vrij recente ontdekking is, weten we niet goed wat de gevolgen hiervan zijn. Maar gezond is het naar alle waarschijnlijkheid zeker niet…

Herbruikbare waterflessen, katoenen tassen en andere duurzame relatiegeschenken

Herbruikbare waterflessen, katoenen tassen en andere duurzame relatiegeschenken

Eén manier om de plastic soep in zee terug te dringen, is door wegwerp plastic zoveel mogelijk te vervangen door herbruikbare alternatieven. Zo kunnen wegwerp plastic tasjes vervangen worden door katoenen tassen die keer op keer opnieuw gebruikt kunnen worden. Voor plastic flesjes zijn herbruikbare waterflessen een mooi alternatief. Beide opties kun je tegenwoordig als duurzaam relatiegeschenk laten bedrukken. Andere mogelijkheden voor een duurzame giveaway zijn: duurzame pennen, eco notitieboekjes en duurzame handdoeken en keukenproducten bijvoorbeeld. Dit soort relatiegeschenken zijn ideaal wanneer je een statement wilt maken op een beurs, congres of evenement.

Loopper: voor al jouw bedrukte duurzame giveaways!

Ben je nog op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor het laten bedrukken van jouw duurzame giveaways? Wil je bijvoorbeeld waterflessen bedrukken? Loopper is het antwoord! Hier vind je tal van duurzame en groene relatiegeschenken die je met jouw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of slogan kunt laten bedrukken. Kijk eens op de website om te zien wat er allemaal mogelijk is!

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons