Je interieur een boost geven kun je doen door bijvoorbeeld meer verlichting toe te voegen, meer groen in huis te halen en woonaccessoires toe te voegen. Maar wat hierbij ook zeker niet mag ontbreken, is wanddecoratie. Met wanddecoratie kun je een warm en gezellig gevoel creëren in huis, dus het is zeker een aanrader om dit toe te voegen in huis. Of je nu een schilderij gaat ophangen met een schilderijrails of kiest voor een mooie foto aan de muur: keuze genoeg. Vind je jouw muren nogal saai en vind je dat deze wel toe zijn aan een upgrade? Wij zetten in dit artikel wat leuke voorbeelden van wanddecoratie op een rij, dus lees snel verder!

Een grote eyecatcher

Wil je graag de muur wat opvrolijken, maar heb je geen behoefte aan allemaal kleine poespas? Dan kan het een goede optie zijn om te kiezen voor een grote eyecatcher aan de muur in huis. Zo hoef je hier verder niets of maar weinig aan toe te voegen, maar ziet jouw muur er wel direct een stuk gezelliger uit. Maar waar zou je dan aan kunnen denken als we het hebben over een grote eyecatcher aan de muur? Denk bijvoorbeeld aan een groot schilderij, wandkleed of poster. Kies je voor een poster? Dan kan een poster ophangsysteem goed van pas komen.

Wandplanken

Het zijn echte sfeermakers in huis: wandplanken. Als je graag jouw muur wilt opfleuren, kunnen wandplanken zeker goed van pas komen. Wandplanken geven niet alleen meer sfeer aan jouw interieur, ook is het natuurlijk hartstikke functioneel. Je kunt namelijk allerlei leuke spullen op deze wandplanken zetten. Let wel op dat je niet te veel op deze planken zet, dan kan het weer iets te druk worden. Houd het eenvoudig, je zult zien dat je met wandplanken al heel snel een gezellig beeld creëert.

Wandkasten

Ben jij iemand die bepaalde spullen verzameld? Dan wil je natuurlijk dat deze spullen een mooie plek krijgen. En dat is mogelijk, aan jouw wand! Wat je hiervoor nodig hebt, is een wandkast. Niet alleen wandplanken zijn dus een goede optie, ook zou je kunnen kiezen voor een hangende wandkast. Een hangende wandkast is vaak een stuk groter dan een wandplank en biedt dus de mogelijkheid om meer spullen neer te zetten. Naast het feit dat het functioneel is, brengt het ook meer sfeer met zich mee. Wandkasten zijn dan ook zeker het overwegen waard als jij een echte verzamelaar bent.

Fotocollage

Fotocollage

Wil je jouw interieur graag wat persoonlijker maken? Dan zou je kunnen nadenken over het ophangen van een fotocollage aan de muur. Maak een collage van je favoriete foto’s en hang deze aan de muur. Je zult zien dat de muur er meteen sfeervoller uitziet. Ben je na een tijdje de foto’s wat zat? Dat is geen probleem, want deze kun je binnen no time weer verwisselen. Op deze manier kun je zo nu en dan lekker afwisselen. Door foto’s met elkaar af te wisselen kun je je goed variëren en voorkom je dat je muren snel saai worden.

Bloemen en planten wanddecoratie

Wil je jouw muren graag opfleuren? Dan kun je ook kiezen voor bloemen en planten wanddecoratie. Hiermee kun je jouw interieur een stuk sfeervoller maken, dus het is zeker het overwegen waard. Bovendien heb je hier ruime keuze in, waardoor je hiervan ongetwijfeld iets kunt vinden dat goed binnen jouw interieur past. Met behulp van bloemen en planten wanddecoratie kun je jouw interieur een enorme boost geven. Het is dus zeker een aanrader om meer groen in huis te halen!

Kortom: wanddecoratie kan een belangrijk onderdeel zijn van jouw interieur. Als je hier nog geen gebruik van maakt, kan het zeker een aanrader zijn om wanddecoratie toe te voegen. Zeker als je jouw huidige interieur wel wat vernieuwing kan gebruiken, kan wanddecoratie een goede oplossing zijn. Of je de wanddecoratie nu persoonlijk maakt of niet: er zijn talloze opties. Probeer veel inspiratie te verzamelen, zodat je goed weet wat je mooi vindt. Kies daarnaast voor wanddecoratie die goed te matchen is met de rest van je interieur. Zo maak je er een mooi geheel van en kun je straks optimaal genieten van jouw gezellige woning! 

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons