Je huis is een plek waar je heel veel tijd doorbrengt. Het is daarom belangrijk dat je je goed voelt en er een fijne sfeer hangt in je huis. Probeer het daarom extra sfeervol te maken. Kan jouw woning nog wat meer gezelligheid gebruiken? Kijk dan eens naar deze meubels. 

Fauteuil

Er zijn een aantal meubels die onmisbaar zijn in elk huis. Kijk bij een woonwinkel daarom eens naar een fauteuil. Een fauteuil is eigenlijk een meubelstuk die niet mag ontbreken in iedere woonkamer. Er zitten ook een aantal voordelen aan een fauteuil. Een fauteuil is namelijk het ultieme meubelstuk om in volledige comfort te kunnen ontspannen. Daarnaast kunnen fauteuils voor extra luchtigheid zorgen in de woonkamer. Doordat fauteuils vaak op pootjes staan, lijken ze niet erg groot en zorgt dit voor meer ruimtelijkheid in de woonkamer. Bij de meubelzaak Apeldoorn zijn er fauteuils beschikbaar in verschillende vormen en kleuren. 

Verlichting

De soort verlichting die je in je woning hebt, is zeer bepalend voor de sfeer. Een heel fel licht kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de sfeer totaal wegvalt in je woonkamer. Natuurlijk heeft elke woonkamer licht nodig, maar probeer ook eens te kijken naar sfeerverlichting. Dit kan je woonkamer een stuk gezelliger maken. Ook dimlicht kan meer sfeer creëren. 

Naast de verlichting kunnen ook kaarsen een gezellige sfeer creëren. Plaats ze op een plank, dressoir of op de salontafel. Naast dat kaarslicht er erg gezellig uit kan zien, kunnen ze ook nog eens erg lekker ruiken. Tegenwoordig zijn er namelijk veel geurkaarsen op de markt. Ben je geen fan van echt vuur? Dan zijn er ook kaarsen die op batterij lopen en flikkeren alsof het een echte kaars is. 

Bijzettafel

Bijzettafel

Wat de laatste tijd een grote trend is, is het vervangen van de salontafel door een bijzettafel. Veel mensen hebben namelijk ontdekt dat een bijzettafel veel handiger kan zijn dan een salontafel; het bespaart veel ruimte, het ziet er gezellig uit en hij is erg flexibel te gebruiken. Salontafels zijn vaak erg groot en niet makkelijk flexibel te gebruiken. Een bijzettafel heb je in verschillende vormen en maten, maar zijn over het algemeen een stuk kleiner dan een salontafel. Daarnaast zijn er tegenwoordig bijzettafels beschikbaar die passen over de leuning van je bank. Een erg ideale plek om je laptop op te plaatsen en te werken vanaf de bank! Vind je een bijzettafel toch iets klein? Dan kun je ook een aantal bijzettafels naast elkaar plaatsen. 

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons