Heb je je huis gezien? Helemaal op uitgekeken? Heb je het gevoel dat je hele leven wat grijsjes is? Geen zorgen. Je huis een make-over geven is een leuke en goedkope manier wat kleur in je leven te brengen. Laten we eens kijken wat je zoal kan doen.

Inspirational 

Om te beginnen: denk na over de stijl die je wilt bereiken. Wil je je huis een moderne look geven? Of liever een meer traditionele sfeer? Kijk rond voor wat inspiratie. Pinterest, Instagram en andere platforms staan tjokvol met ideeën voor een huismakeover. Zoek wat er bij jouw stijl past en waar je enthousiast van wordt. Krijg je dat ‘oh wauw’-gevoel? Die dingen moet je hebben! Als je wat inspiratie gevonden hebt, ga dan aan de slag. 

Color festival 

Als eerste kun je beginnen met je muren. Als je een meer minimalistische stijl wilt, kun je ervoor kiezen om de muren een lichte kleur te geven, zoals wit of crème. Als je liever dingen opvrolijkt, kies dan voor een opvallendere kleur, zoals blauw of groen. Je kunt ook tegels, panelen of muurschilderingen gebruiken om je muren meer karakter te geven. 

Take a seat

Take a seat

Vervolgens, je meubels. Het is een goed idee om meubels te kiezen die passen bij je stijl en bij de ruimte. Een leuke kast of kleine tafel kan je interieur een instant fresh boost geven. Kies bijvoorbeeld voor meubels met een Scandinavisch design als je een moderne stijl met minimalistische elementen wilt. Je kunt ook meubels met een meer klassieke look kiezen als je het graag wat traditioneler ziet. Vergeet ook niet om kleine ditjes en datjes te plaatsen en eventueel de glasgordijnen te wassen, een proper huis voelt vaak als nieuw aan. Het zijn die ditjes en datjes die je huis jouw eigen schwung geven. Een paar leuke kussens of een mooie kandelaar op je tafel of kast kunnen een enorm verschil maken. Kies bijvoorbeeld voor kleurrijke accenten zoals bloemen, een beeldje, een vintage boekenkast of andere decoratie om je huis op te fleuren. 

Light me up

Goede verlichting is de basis van elk interieur. Kies lampen die passen bij de stijl die je hebt gekozen en plaats ze strategisch in je huis. Kies zacht licht of net heel helder licht op de juiste plekken. Heb je er ook al eens aan gedacht om plisségordijnen te hangen? Gordijnen doen heel veel aan de look en feel van een kamer, dat staat vast.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons