Het is gemakkelijk om veel geld uit te geven als het gaat om de inrichting van je huis. Een nieuwe keuken, leuke meubels en een mooie nieuwe badkamer, het kan allemaal flink in de kosten lopen. Er zijn gelukkig heel wat manieren om de look te creëren die jij voor ogen hebt, zonder financieel leeg te lopen. Zo kun je bijvoorbeeld op een voordelige manier stijlvolle badkamers inrichten. En geen zorgen, je hoeft daarvoor echt niet alleen maar bij tweedehands winkels langs te gaan of naar kringloopwinkels om je accessoires te verzamelen. Met een beetje creativiteit én fantasie kun je je badkamer stijlvol inrichten, zonder een fortuin uit te geven.

Doe het zelf

Steek de handen uit de mouwen en ga zelf klussen. Uiteraard kun je de installatie van het sanitair beter aan een professional overlaten, maar er blijven nog genoeg taken over die je zelf op kan pakken. Dat scheelt je veel geld en tijd, want je hoeft alleen maar rekening te houden met je eigen planning. Denk hierbij aan het schilderwerk of het plakken van de badkamertegeltjes. Maar ook het in elkaar zetten van het badkamermeubel en het ophangen van een handdoekenrek of de spiegel boven de wastafel kun je makkelijk zelf doen, mits je een beetje handig bent natuurlijk!

Het gaat allemaal om de uitstraling

Het gaat allemaal om de uitstraling

Verzamel mooie badkamer inspiratie en ga op zoek naar betaalbare accessoires die vergelijkbaar zijn met duurdere items. Dat is de beste manier om je badkamer stijlvol in te richten met weinig budget. Het gaat namelijk om de combinatie van kleur en stijl. Kleine accessoires zoals zeepdispensers, tandenborstelhouders, en wc-borstelhouders kunnen je badkamer al een vleugje luxe geven. Voeg ook wat groen toe. Een paar tropische planten kunnen je badkamer echt als luxe spa laten aanvoelen. Met slechts een paar kleine accessoires kun je je badkamer al omtoveren tot een stijlvolle oase.

Investeer in goede handdoeken

Comfort en uitstraling zijn heel belangrijk voor je badkamer. Daarom zijn er een aantal dingen waar je wat meer geld in zou kunnen investeren. Denk hierbij aan een paar goede handdoeken. Er is niets erger dan je afdrogen met een oude handdoek. Een mooie handdoek van goede kwaliteit geeft je een comfortabel en luxe gevoel. Kies ook voor handdoeken in een donkere kleur, dit oogt veel stijlvoller. Zelfs als ze opgerold of opgevouwen in de kast liggen.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons