Twee rechterhanden

Ha lekker, verbouwen! Je bent helemaal in je element als het over klussen en verbouwen gaat. Het vak is je met de paplepel ingegeven of je hebt het je via werk of misschien stage eigen gemaakt. Het is natuurlijk handig dat je zelf veel kunt. Het hebben van twee rechterhanden bespaart je een berg geld dat je anders kwijt bent aan professionele klussers of erger: beunhazen. Je bent waarschijnlijk gespecialiseerd in een bepaalde richting, maar als je iets in huis moet doen wat je nog niet vaak gedaan hebt, dan draai je daar je hand ook niet voor om. Desnoods vraag je het na bij een collega of vriend en gaandeweg leer je jezelf wel hoe een en ander werkt.

Isolatietechniek Brabant

Sommige zaken vereisen dan wel weer een gespecialiseerd team van vaklieden. Vooral als een bepaald gedeelte van je woning opengebroken moet worden of dat er gewerkt moet worden aan je gasaansluiting of de elektra. Ook bij het isoleren van bijvoorbeeld je spouwmuur ga je liever niet zelf klooien maar laat je dit werk over aan specialisten van isolatiebedrijf Arnhem. Zij weten precies wat ze doen en hoe lang ze ermee bezig zijn. Je krijgt direct goed advies over hoe jij je huis energiezuinig kunt maken.

Energielabel A

Want energiebesparing is tegenwoordig wel iets om even goed bij stil te staan. Zeker met de gasprijzen die halverwege 2022 de pan uit rezen. Je moet op de centen letten en bedenkt manieren om te besparen. Natuurlijk heb je allang je woning zo aangepast dat deze voldoende voldoet aan de voorwaarden voor het verkrijgen van een relatief gunstig energielabel. Maar als je een al wat ouder huis hebt, misschien van voor 1976, dan weet je dat de isolatie van je spouwmuur verzwakt is na al die jaren. Energielabel A zit er dan niet meer in.

Spouwmuurisolatie geeft allerlei voordelen

Spouwmuurisolatie geeft allerlei voordelen

Om de voordelen voor je op te noemen van een goede spouwmuurisolatie:

  • Je krijgt een energiezuinigere en comfortabelere woning.
  • Een flinke besparing op je energierekening.
  • Eindelijk minder geluid van buiten, waar je af en toe horendol van wordt.
  • De waarde van je woning stijgt met een x-aantal procenten.
  • Potentiële kopers willen het liefste een huis dat goed geïsoleerd is, en betalen daar ook voor.

Subsidie aanvragen

Als woningeigenaar kun je mogelijk subsidie van de overheid krijgen. Hier zitten een aantal voorwaarden aan, maar als je er voor in aanmerking komt is het zeker mooi meegenomen. Dit scheelt namelijk flink op je uiteindelijke investering. Deze SEEH-aanvraag moet je dan indienen bij de gemeente. Isolatiebedrijf Arnhem adviseert je omtrent de subsidieregeling in combinatie met het aantal vierkante meters dat je wilt isoleren. Misschien dat je direct andere zaken wilt aanpakken als je toch bezig bent. Van vloerisolatie tot een warmtepomp, bij isolatiebedrijf Arnhem is het allemaal mogelijk. Samen met jouw gouden handjes vormen jullie een prima team!

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons