Thuis is het fijn als je alles georganiseerd en opgeruimd kunt houden. Dat is echter vaak nog wel een uitdaging. Menig huishouden komt om in de spullen waar een plek voor gevonden moet worden waar ze op een handige en veilige manier opgeborgen kunnen worden. Een uitkomst daarbij kan het gebruiken van stapelbakken zijn. Deze stevige opbergcontainers zijn, zoals het woord al suggereert, stapelbaar en daardoor ruimte-efficiënt. We geven een aantal voorbeelden van waar stapelbakken thuis voor van pas kunnen komen.

Garage opgeruimd houden

Voor velen is de garage de plek waar allerhande spullen terechtkomen die elders in huis geen plek kunnen krijgen. Daardoor maken veel garages een rommelige en ongeorganiseerde indruk. Om daar orde in te schappen, komen stapelbakken uitstekend van pas. Door verschillende soorten spullen in afzonderlijke bakken te organiseren en deze op elkaar te stapelen, creëer je op een ruimte-efficiënte manier de gewenste orde in je garage. Markeer de stapelbakken met de inhoud, zoals je altijd weet wat je waar kunt vinden. Zet als je gaat stapelen de zwaarste stapelbakken uiteraard onderop. Dat is niet alleen veiliger, maar kan je ook een hoop ongemak schelen.

Plek voor de spullen van je huisdier

Huisdieren zorgde voor vreugd, maar ook voor rotzooi. Ze hebben immers hun eigen spullen nodig. Denk maar aan voer, snacks en speeltjes. Deze moeten ook ergens netjes opgeborgen kunnen worden, zodat het voer goed blijft en geen ongedierte aantrek en het in huis geen rommel wordt. Stapelbakken kunnen hiervoor een handige oplossing bieden. Gebruik verschillende stapelbakken voor verschillende soorten voer, snacks en speeltjes en label ze. Zo voorkom je ook dat je dier er zomaar zelf bij kan.

Speelgoed opslaan

Speelgoed opslaan

Heb je kinderen? Dan weet je misschien hoe veel ruimte speelgoed in huis kan innemen. Vaak raakt het zelfs door de hele woonkamer of het hele huis verspreid, en dat is gevaarlijk en geeft een rommelige indruk. Stapelbakken zijn een uitstekende oplossing om dat speelgoed georganiseerd te houden. Je kind heeft immers niet altijd alles tegelijkertijd nodig. Je kunt handig verschillende bakken gebruiken voor verschillende soorten speelgoed, knuffels of kunstbenodigdheden. Leer je kinderen om hun speelgoed na het spelen op te bergen in de juiste bakken. Dat scheelt jou opruimen en helpt hen om verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

Seizoensopslag

Niet alle spullen gebruik je het hele jaar door. Wat te denken bijvoorbeeld van zomerkleding of kerstdecoraties. Deze liggen de rest van het jaar in de weg, dus dan kunnen ze ook gewoon netjes de opslag in. Verzamel ze in een handige stapelbakken en sla deze ergens op waar je er plek voor hebt. Zo bescherm je de spullen ook nog eens tegen stof, vuil en beschadigingen. Label de bakken duidelijk met de inhoud, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt wanneer het weer tijd is om ze tevoorschijn te halen.

Stapelbakken kunnen dus een erg praktische oplossing bieden voor in huis en in de garage. Kies de juiste bakken, vul ze op een logische manier met je spullen en label ze. Zo weet je altijd waar je moet zoeken en houd je een opgeruimd huis!

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons