De kunsthagen komen steeds vaker voor. Deze groene panelen zijn een fantastische manier om de natuur in huis te halen, zelfs wanneer dat niet mogelijk is, van co-working spaces tot horecagelegenheden en zelfs op een terras. Een terras heeft vaak niet genoeg ruimte voor echte hagen, bloembakken zijn soms te groot en irrigatiesystemen voor indoor moswanden zijn duur. Wat is de oplossing? Kunsthagen van Kunsthaagvoordeel zijn gemakkelijk te bevestigen op elk oppervlak! Of iemand nu privacy of een blikvanger in de zaak wilt. Het is nu mogelijk om een echte haag na te bootsen, waarvan je nauwelijks het verschil kunt onderscheiden van een echte haag. Kunsthagen zijn ook interessant omdat ze geen onderhoud nodig hebben. Ze zijn zeer eenvoudig aan te brengen op bestaande afsluitingen.  In vergelijking met andere soorten tuinafsluitingen is de prijs natuurlijk zeer aantrekkelijk en heb je op de lange termijn veel voordeel omdat ze zo lang mee gaan. Lees er hier meer over!

Stap voor stap installeren

Bekijk je ruimte en meet precies op wat je nodig hebt om je project tot leven te laten komen. Als je van plan bent iets creatievers te doen dan vierkante of rechthoekige panelen, helpt het als je je ontwerp of visie lichtjes op de muur tekent met een potlood. Dit kan helpen bij het verkrijgen van de juiste afmetingen, maar ook bij het plaatsen van je kunsthagen op de juiste posities. Bestel hierna de kunsthagen in de afmetingen die je nodig hebt voor jouw ruimte. Wanneer je nieuwe kunsthagen arriveren, kun je beginnen met ze aan te passen aan de exacte vorm en afmetingen die je nodig hebt. Als het nodig is, kun je elk paneel eenvoudig inkorten tot de exacte grootte die je nodig hebt. Je kunt de haag later ook makkelijk groter maken of veranderen. Omdat de blaadjes goed vastzitten, kun je de haag op elk moment weghalen en ergens anders bewaren als dat nodig is. Gebruik gewoon een scherpe schaar om de panelen af te knippen en zet ze daarna weer in elkaar met kabel- of kabelbinders. Met deze tactiek kun je een schijnbaar oneindig aantal verschillende combinaties maken.

Hoe installeer ik een kunsthaag

Bevestigen aan wand

Nu je je panelen klaar hebt, kun je beginnen met ze aan je houten wand te bevestigen. Dit is het gedeelte waarvan veel mensen denken dat het ingewikkeld is, maar in werkelijkheid is het zo simpel als wat bladeren op een muur plakken. Plaats de kunsthaag- panelen op de muur en gebruik spijkers of nietjes om ze vast te maken. Of je spijkers of nietjes gebruikt, hangt af van een aantal factoren, zoals het soort hout, de dikte van de muur of wat je achter de muur hebt. Als je muur buiten staat en je hebt decoraties of kunst aan de andere kant, dan zijn spijkers misschien niet het beste idee. En voila, je kunsthaag is geïnstalleerd!

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons