Een van de manieren om tegenwoordig nog een huis te kunnen betalen, is door een kluswoning te kopen. Dit is een woning waar nog veel aan moet gebeuren voordat je erin kunt trekken. De interieurs van kluswoningen zijn vaak sterk verouderd wat betekent dat je alles moet aanpassen om de woning 21e eeuw proof te maken. Heb je niet veel tijd voor je verbouwing, dan is het verstandig om met een partij in zee te gaan die je alles kan leveren wat je nodig hebt. Een goede keus is Thuisin. Deze partner heeft werkelijk alles wat je nodig hebt om van je woning een thuis te maken. 

Alles wat je nodig hebt

Wie van een oud huis een modern en comfortabel geheel wil maken, zal hoogstwaarschijnlijk nieuwe vloeren nodig hebben. Bij Thuisin kun je terecht voor een breed scala aan vloeren. Wil jij een stijlvolle laminaatvloer in de woonkamer? Of een eenvoudig te reinigen PVC vloer in de keuken? Bij Thuisin vindt je altijd de vloer die naadloos aansluit bij jouw wensen. Moet de trap ook gerenoveerd worden? Neem even contact op met een van de medewerkers van Thuisin om je te laten voorlichten. Je kunt een afspraak maken om een specialist bij jou langs te laten komen. 

De mooiste raamdecoratie

De mooiste raamdecoratie

De basis van je woning wordt doorgaans gevormd door de vloer en de raamdecoratie. Je kunt kiezen voor gordijnen wanneer je ook wilt dat het geluid in de ruimte gedempt wordt. Gordijnen kunnen er ook voor zorgen dat de kou beter buiten blijft wanneer je woning niet heel goed geïsoleerd is. Wil jij liever Luxaflex? Ook dan hoef je enkel naar Thuisin te gaan. Hier vind je alles om je ramen mee af te schermen. Je kunt kiezen uit allerlei soorten, dus bedenk goed wat jij het liefste wilt. Heb je hoge ramen? Dan is het aan te raden om elektrische luxaflex te overwegen. Met slechts een draai aan de knop kun je deze raamdecoratie bedienen. Wil jij enkel minder inkijk in de woning? Kijk dan eens of de duettes of de houten jaloezieën iets voor je zijn. Met de juiste raamdecoratie breng je stijl en klasse aan in je woning terwijl je ook de inkijk vermindert. 

Inspiratie nodig? 

Wanneer je heel veel keus hebt, kan het lastig zijn om een knoop door te hakken. Gelukkig heeft Thuisin daar iets op gevonden. Je kunt op de site van deze leverancier namelijk veel inspiratie opdoen. Klik aan welke woonstijl jij wilt verkennen en je krijgt gelijk te zien hoe je bijvoorbeeld een mooie industriële uitstraling in je woning kunt aanbrengen. Hou jij meer van een klassieke inrichting? Ook dan heeft Thuisin alles wat jij nodig hebt. Bekijk de mogelijkheden op de site even of neem even contact op met een medewerker.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons