De laatste jaren is er een trend te zien in de zorg waar we onze huizen en tuinen mee inrichten. Na een lange werkdag is er niets zo fijn als een gezellige huiskamer om in te zitten. In de lente maanden begint het bij veel mensen te kriebelen. Niet voor niets dat er een grote schoonmaak gehouden wordt. Alles om in de zomer lekker van huis en tuin te genieten. Is jouw tuin al helemaal klaar voor de zomer? Met een paar klusjes kun je dit al voor elkaar krijgen. Wat je zeker plezier gaat brengen, is een mooie loungeset in de tuin. In diverse maten en opstellingen verkrijgbaar. Voor welke set kies jij?

Het gemak van een loungeset

Met een loungeset haal je buiten naar binnen! Een tweede huiskamer die in je tuin staat. Dat is toch heerlijk? Nu we steeds langere zomers krijgen, is er grote kans dat je maanden lekker buiten kunt doorbrengen. Gezellig samen eten, vrienden uitnodigen of je tijdschrift lezen op zo’n lekkere loungeset.

Deze tuinset is ideaal, omdat het plek biedt aan veel mensen tegelijk. Daarbij kun je zowel eenvoudig samen dineren als een spelletje aan tafel spelen. Pubers in huis? Die kunnen hun lange benen kwijt onder de tafel van de loungeset. Er zijn tegenwoordig loungesets waar je de rug van de bank naar achteren kunt klappen. Daarbij kun je de bank bij de benen verlengen. Zo lig je heerlijk comfortabel in de zon!

Geniet van je tuin met deze mooie loungeset

Leg een tweede terras aan

Als je een grotere tuin hebt, is het fijn om een tweede terras aan te laten leggen. Zo heb je altijd de mogelijkheid om in de zon te zitten. Of in de schaduw, net waar je op dat moment zin in hebt. Een tweede terras is ideaal om in te richten met losse tuinstoelen. Maak er een gezellig zitje van! De plek om ongestoord je boek te lezen.

Diverse soorten tuinstoelen

Van een hangende tuinstoel, tot gemaakt van hout of aluminium. Het assortiment aan tuinstoelen is groot. Zo kun je ook je loungeset eenvoudig uitbreiden met bijpassende stoelen. Hou je van een moderne look? Dan zijn stalen of stoelen van aluminium erg mooi bij jouw inrichting. Heb je veel groen en natuurlijke materialen in de tuin? Kies dan eens voor houten tuinstoelen.

Maak je tuinstoel extra comfortabel door bijpassende kussens te kopen. Het is belangrijk dat je de tuinstoelen goed onderhoudt. Zo heb je langer plezier van je set. Als je een stoel wilt kiezen waarvoor weinig onderhoud nodig is, kies dan voor tuinstoelen die van aluminium gemaakt zijn. Deze hoef je enkel met een zachte doek en sopje schoon te maken. Houten stoelen zijn wat meer werk, maar staan wel erg mooi en geven een rustig beeld aan je tuin.

Welke tuinstoelen passen bij jouw loungeset?

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons