Houten balken zijn onmisbaar in de wereld van bouw- en renovatieprojecten, maar zeer zeker ook voor het merendeel van de DIY klussen, zowel voor binnen als buiten! Wij begrijpen we dit als geen ander en daarom hebben we binnen de collectie hout bij HOUTvakman.nl een ruime collectie balken opgenomen. Bij ons kun je altijd de perfecte balken voor jouw project vinden! 

Voor jouw buitenproject.

Onze collectie houten balken is samengesteld om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Laten we beginnen met onze collectie balken voor buiten. Als je op zoek bent naar kwaliteit, luxe en duurzaamheid, zijn eiken balken een prachtige optie. Eikenhout staat bekend om zijn schoonheid en duurzaamheid, waardoor het ideaal is voor stevige projecten in de tuin, zoals een overkapping, bijgebouw & poolhouse. 

Als je op zoek bent naar kwaliteit met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, zijn onze douglas balken een aantrekkelijke optie. Douglas hout voor buiten is populair vanwege zijn duurzaamheid (klasse 3) en natuurlijke uitstraling. Het is ideaal voor verschillende buitenprojecten, waaronder schuren, tuinhuisjes, pergola’s en overkappingen.

Voor degenen die op zoek zijn naar hout dat bestand is tegen zware belasting en extreme omstandigheden, bieden we balken van azobé en angelim vermelho hardhout aan. Deze balken zijn perfect voor terrasonderconstructies, beschoeiingen en andere veeleisende buitenprojecten.

Voor jouw binnenproject. 

Voor jouw binnenproject. 

Ook voor binnenprojecten hebben we de juiste balken voor jou. Onze vuren balken, zowel ruw als geschaafd verkrijgbaar, zijn ideaal voor binnen. Als je op zoek bent naar iets unieks, bekijk dan onze collectie verouderde eiken balken. Deze balken worden met de hand in eigen beheer verouderd, waardoor ze een bijzondere, sfeervolle & rustieke uitstraling hebben. Houd er rekening mee dat deze balken “vers” zijn, dus ze hebben een relatief hoog vochtgehalte en zullen binnenshuis altijd krimpen en scheuren. Een correcte en vakkundige montage is essentieel voor een mooi eindresultaat, dit is echt een klusje voor een DIY-vakman!

Wat je wensen ook zijn, bij HOUTvakman.nl vind je altijd de perfecte balk voor jouw DIY project. Bekijk hier alle houten balken van HOUTvakman en vind de balk die jij zoekt

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons