Als je gaat verhuizen naar een nieuwe woning, kun je over ontzettend veel dingen beslissen in het huis. Bevalt de voordeur je niet? Dan laat je deze eruit halen en plaats je een nieuwe. Vind je de kleur op de muren niks? Met een pot verf en een roller pas je dit gewoon aan. Maar wat nou als je de vloer niet mooi vindt? Dat is toch wel even een flinke klus en dit moet ook binnen en bepaald tijdsbestek aangepast worden. Je kunt natuurlijk niet wekenlang zonder vloer, zeker niet in de woonkamer. We helpen je graag op weg met het kiezen van een nieuwe vloer.

Een houten vloer

Een houten vloer is een van de mooiste vloeren die je kunt leggen. Het is authentiek en straalt veel warmte uit in je woonkamer. De houten stijl is tijdloos en zal niet snel uit de mode raken. Daarnaast is het moeilijk om uitgekeken te zijn op een nette, houten vloer. Hoewel deze vloer wel wat onderhoud vereist, gaat hout ontzettend lang mee en is het makkelijk te herstellen als je een krasje maakt. Je kunt hier gemakkelijk vloerverwarming onder plaatsen, maar als je van warme voeten houd kun je altijd nog een mooi vloerkleed neerleggen.

Een stenen vloer

Een stenen vloer

Als je niet houdt van al dat onderhoud van een houten vloer, kun je kiezen voor een stenen vloer. Tegels zijn namelijk ontzettend makkelijk te onderhouden, je kunt ze prima dweilen en kunnen goed tegen een stootje. Daarnaast zijn de meeste tegelvloeren goed te verwarmen met vloerverwarming in de winter en voelen ze in de zomer heerlijk koel aan.  Ook hierbij geldt; om een warme uitstraling te creĆ«ren kun je gemakkelijk een mooi vloerkleed kwijt bij bijvoorbeeld het zitgedeelte. Zo maak je er echt een knusse hoek van.

PVC-vloeren

Vloeren van pvc zie je steeds meer terugkomen in moderne huizen en dat is niet heel gek. Pvc is namelijk ontzettend gebruiksvriendelijk, heeft een prima prijs en gaat lang mee. Daarnaast kun je een pvc=vloer gemakkelijk zelf leggen en zelf repareren, mocht dat nodig zijn. Ook deze vloer is geschikt voor vloerverwarming en kan ook geluiddempend werken. Als je bijvoorbeeld in een appartement of flatwoning woont, kan deze vloer ontzettend veel geluid tegenhouden.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons