Wat echt een luxe uitstraling geeft aan een woning? Nee, het zijn niet design meubels of extravagante gordijnen. Echt een gevoel van luxe zit hem in de finesses en details, in de afwerking. Een voorbeeld van echte luxe zijn inbouwapparaten en andere zaken die ingebouwd zijn. Dit zorgt ervoor dat een woning een sophisticated uitstraling krijg, zonder dat dit direct veel meer hoeft te kosten. Welke zaken aanraders zijn om in de bouwen en die je ook nog eens zelf kunt uitvoeren? Hier een aantal tips.

De wasmachine

De wasmachine is misschien wel de beste uitvinding ooit, we moeten er niet aan denken om alle was zoals vroeger met de hand te doen. Maar echt een mooi apparaat? Dat is het zeker niet. Al heb je nog de beste wasmachine uitgezocht, echt een toegevoegde waarde aan het interieur is het nooit. Vaak wordt het geplaatst in de bijkeuken of badkamer en soms zelfs in de keuken. Eigenlijk staat hij altijd in de weg. Het is dan ook aan te raden de wasmachine in te bouwen. Dit klinkt vrij complex, maar na wat online research zul je zien dat dit al eenvoudig zelf te doen is. Al dan niet met een handig inbouwsysteem van de bouwmarkt. Het resultaat is prachtig en geeft een mooi ruimtelijk effect.

IJskoud

Wat écht een gevoel van luxe geeft en niet eens heel duur is? Een ijsblokjesapparaat. Deze zelf inbouwen is wellicht wat complex, schaf deze dan ook aan tegelijkertijd met een nieuwe vriezer/koelkast. Wanneer je gaat voor zo’n stoere koel/vries combinatie met van die openslaande deuren zul je zien dat je die eenvoudig zelf in je keuken kunt integreren. Of dit nu als losstaande of inbouw koelkast is. In alle gevallen zul je jezelf dankbaar zijn voor die ijskoude drankjes op hete dagen.

IJskoud

Dispenser

Wat nog meer een eenvoudige tool is om in te bouwen, maar direct ook een enorm gevoel van luxe geeft? Inbouw zeepdispenser. Doe dit niet alleen bij het handen wassen maar ook onder de douche, wellicht zelfs één voor shampoo en één voor zeep. Nooit meer halflege flacons maar net zoals de meeste luxe hotels jouw favoriete zeep aan de wand. Het is uiteindelijk ook nog eens voordeliger doordat je het kan bijvullen met een grootverpakking in plaats van steeds aparte zeepjes.

Het zijn de kleine zaken in een interieur die het verschil maken. Spullen en apparaten inbouwen bevestigen is hier een voorbeeld van. Dit geeft net dat beetje extra luxe wat we allemaal soms even willen. Het effect ervan is groot, terwijl de kosten gering zijn. Dus creëer in je eigen huis het hotelgevoel en investeer in deze zaken!

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons