Het is lekker om bezig te zijn met projecten in en rond het huis. Beginnen jouw handen weer te jeuken? Begin dan aan een leuke do it yourself voor jouw huisdier. Hierdoor maak je iets creatiefs en unieks wat echt een bijzondere betekenis heeft. In dit artikel lees je de leukste ideeën voor projecten.

#1. Krabpaal

Katten zijn gek op krabpalen en het kopen van een krabpaal kan erg prijzig zijn. Ben jij handig en vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan? Maak dan zelf een krabpaal voor je kat(ten). Je hebt maar een paar benodigdheden nodig. Denk hierbij aan een houten frame, stof en touw. Je kunt de krabpaal helemaal maken, zoals jij zelf wil. Kijk goed naar de inrichting van je huis en zorg dat het goed matcht met de rest van het interieur. Kies bijvoorbeeld een houtsoort uit dat je al veel in huis hebt, want op die manier zorg je ervoor dat het één geheel wordt.

#2. Aquarium

Heb jij een aquarium en wil jij ervoor zorgen dat het er sfeervol en gezellig uitziet? Dan kun je het aquarium mooi decoreren met bijvoorbeeld mooie verlichting! Met aquarium led verlichting zorg je ervoor dat je door middel van koude witte ledstrips bijvoorbeeld door heel het aquarium kunt kijken. Naast deze hoofdverlichting is het ook leuk om nog kleurrijke verlichting toe te voegen voor een sfeervol geheel. Extra leuk: met blauwe leds haal je de koele en diepten van de oceanen in huis. Kijk daarom goed naar wat voor verlichting jij mooi vindt en decoreer je aquarium helemaal naar eigen wens.

#3. Hondenspeeltjes

Hondenspeeltjes

Speeltjes voor honden gaan vaak al snel kapot. Tijd om dus zelf eens de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Er zijn veel do it yourself projecten voor hondenspeeltjes, dus er is genoeg keuze uit wat voor project je wil gaan maken. Een tof voorbeeld is om twee oude shirts te gebruiken en hier beide een groot vierkant uit te knippen. Vervolgens knip je dikke stroken uit de vierkanten en begin je met het maken van een vlecht. Uiteindelijk krijg je een groot hondenspeeltje waar je hond heerlijk mee kan spelen. Ben je op zoek naar meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje op YouTube. Daar staan talloze, leuke voorbeelden.

Genoeg leuke ideeën om aan de slag te gaan met nieuwe projecten voor jouw huisdieren. Heel veel succes!

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons