Slotenmaker IJsselstein en inbraakpreventie

Ben jij voorbereid op een nachtelijke inbraak van personen die zich toegang verschaffen tot je woning? Niemand is er klaar voor om totaal onverwacht oog in oog te staan met een of meer inbrekers. Hoe zullen zij reageren en hoe reageer jij? Gezellig zal het niet zijn in ieder geval. Voorkomen is beter dan genezen wordt ook wel gezegd. Dat geldt zeker voor het buitenhouden van ongenode gasten. Je kunt zelf al veel doen om je woning onaantrekkelijk te maken voor de gemaskerde persoon met koevoet. Maar inbrekers worden ook steeds slimmer. Daarom is het inschakelen van een specialist met verstand van sloten geen overbodige luxe! De slotenmaker in IJsselstein is dé vakman als het gaat om inbraakpreventie en veiligheid.

Drie niveaus van ‘inbraakprofessionaliteit

Er zijn in principe drie soorten inbrekers:

  • De gelegenheidsinbreker:
    90% van de binnenshuisdieven zijn de impulsieve gastjes die onvoorbereid denken een slag te kunnen slaan. Ze zien een open raam of een deur op een kier en besluiten het er op te wagen. De dader heeft geen professionele spullen bij zich en woont waarschijnlijk ergens om de hoek. Geen kans geven door alles dicht te laten werkt ontmoedigend voor ‘m.
  • De semiprofessionele inbreker:
    Dit is er eentje die ‘al in de leer is geweest bij de grotere jongens’ maar nog steeds niet zo handig is als de echte prof. Met veel geweld en snelheid breekt hij in. Omdat hij niet secuur te werk gaat wordt hij meestal snel in de kraag gevat. Alles potdicht laten met goede verlichting bij het huis en deze inbreker gaat een deurtje verder.
  • De professional:
    Doet alleen z’n best als hij weet dat er wat te halen valt. Hecht veel waarde aan een gedegen voorbereiding en houdt zich aan z’n plan. Een persoon met vakkennis die gebruik maakt van geavanceerde hulpmiddelen. Het liefste is hij zo stil als een ninja om na z’n slag onopgemerkt te verdwijnen in de nacht.

Laat ze niet flipperen!

Een veel gebruikte methode om binnen te komen is het zogeheten flipperen. Je gaat even snel douchen of naar de winkel en je trekt achteloos de deur dicht. Zonder deze op slot te draaien met je huissleutel. De inbreker komt en pakt een bankpas of een andere plastic kaart en schuift deze tussen het kozijn en de deur. De kaart wordt voorzichtig richting de dagschoot bewogen waardoor deze ontgrendeld wordt. Zit de deur niet op de nachtschoot (het eigenlijke slot), dan wipt de inbreker de deur zo open en binnen twee seconden staat hij binnen.

Slotenspecialist te herkennen als erkend PKVW-bedrijf

Het is duidelijk dat je je huis alleen optimaal kunt beveiligen als je de hulp inroept van een slotenspecialist. Slotenmaker IJsselstein adviseert je en voert de werkzaamheden uit. Natuurlijk 7 dagen per week, 24 uur per dag. Deze slotenspecialist is een erkend bedrijf betreffende het Politie Keurmerk voor Veilig Wonen (PKVW), zodat hij voldoet aan de kwaliteitseisen. Deze worden regelmatig getoetst aan de hand van nascholingscursussen.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons