Zelf je PVC vloer leggen is nu nog makkelijker met het revolutionaire rigid click systeem. In dit artikel geven we je tekst en uitleg over deze vloersoort en hoe dit voor jou als doe-het-zelver handig kan zijn.

De veelzijdigheid van PVC vloeren

Ben je als handige doe-het-zelver je huis compleet op de schop aan het nemen en wil je ook een nieuwe vloer installeren, dan is het waarschijnlijk dat je keuze zal vallen op een PVC vloer. Dit type vloer is zo veelzijdig en ruim toepasbaar dat het in vrijwel elke situatie en elke woonstijl past. Ook in zakelijke omgevingen, zoals showrooms en kantoren, wordt het vaak toegepast. Enkele van de alom bekende voordelen van dit soort vloeren is het feit dat ze onderhoudsarm zijn en zeer gemakkelijk schoon te maken zijn. Veel meer dan een dweil en stofzuiger heb je niet nodig! Daarnaast gaat dit type vloer lang mee en is het geluiddempend. Dat is vooral in flats en appartementen, maar ook in bedrijfspanden met meerdere etages ideaal. Tot slot kun je met PVC-vloeren op het gebied van dessins, kleuren en afmetingen werkelijk alle kanten op. Van planken tot tegels en van houtlook tot de typische visgraat. En nog veel meer.

De ideale vloer voor de doe-het-zelver

Ook voor de doe-het-zelver is een PVC vloer de ideale vloer. Niet alleen vanwege de bovengenoemde praktische eigenschappen van zo’n vloer, maar ook vanwege het feit dat dit soort vloeren tamelijk gemakkelijk te installeren is. Zeker als je kiest voor vloeren met het rigid click systeem.

De ideale pvc vloer voor de doe-het-zelver!

Het handige rigid click systeem

Rigid Click PVC, dat ook wel Rigid Core PVC wordt genoemd, is een revolutionaire variant binnen de wereld van vloeren. Dit type PVC-vloer combineert de duurzaamheid van PVC met een ijzersterke kern (rigid core) die extra stabiliteit en veerkracht biedt. Voor jou als handige klusser is het goed om te weten dat de installatiemethode van Rigid Click PVC eenvoudig en efficiënt is. Dit komt door het “click” systeem, waarbij de planken eenvoudig in elkaar klikken voor een naadloos resultaat.

Naast de reeds beschreven stabiliteit en duurzaamheid en de handige en snelle installatiemethode biedt rigid click nog meer voordelen die je woonplezier sterk zullen vergroten. Een van de belangrijkste is dat dit soort vloeren waterbestendig is, waardoor je ze dus ook in vochtige ruimtes zoals keukens en badkamers kunt toepassen.

OutletPVC: specialist in Rigid click PVC-vloeren

Heb jij ook gekozen voor een rigid click PVC-vloer? Dan wordt het tijd om een bezoekje te brengen aan OutletPVC. Dit kan zowel in de webshop als in de showroom in het Brabantse Son en Breugel. Je vindt er een zeer uitgebreid assortiment Rigid Click PVC. In de collectie vind je hoogwaardige opties, met aandacht voor kwaliteit en functionaliteit. Vooral de rigid click vloeren van het toonaangevende merk Moduleo, dat bekend staat om stijl en het gebruik van duurzame elementen, zijn populair. Moduleo PVC is namelijk in vele dessins, kleuren en afmetingen verkrijgbaar bij deze specialist in PVC vloeren. Een keuze voor een Moduleo vloer is dan ook een keuze voor veelzijdigheid, kwaliteit en prachtige uitstraling.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons