Als vakman of hobbyklusser is het prettig om een passende, professionele werkjas aan te schaffen die bescherming biedt tegen verschillende weer- en werkomstandigheden. Daarbij zijn goede werkjassen uitgerust met diverse functionaliteiten om het werk makkelijker te maken. Wat de beste werkjassen zijn voor verschillende klussen deze winter lees je hier.

Klassieke werkjas met reflectie voor zichtbaarheid

Misschien wel de bekendste uitvoering van een werkjas is die met oranje reflectie. Kies deze winter voor Mascot Werkjassen met duidelijke reflectiestrepen, quilt en fleecevoering voor optimale zichtbaarheid en comfort.

Deze jassen maken gebruik van hi-vis kleuren met horizontale en verticale reflectiestrepen. Dit zorgt ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent. In combinatie met de warme voering en goede kwaliteit van Mascot zijn dit genoeg redenen om te kiezen voor een reflecterende werkjas.

Softshell jassen voor maximale bewegingsvrijheid

Populairder dan ooit zijn softshell werkjassen, welke zijn gemaakt voor maximaal comfort en bewegingsvrijheid. Zo bevatten deze jassen zelfs ergonomisch gevormde mouwen om de natuurlijke beweging van armen te stimuleren.

Hierdoor voelen softshell jassen aan als een tweede huid tijdens het werken. Ondanks de zachte en ademende stof kun je rekenen op waterafstotend en winddicht materiaal. Dit alles maakt het een fijne allrounder om deze winter in de kast te hebben hangen voor hobbyklussers en vakmannen in verschillende branches.

mascot werkjassen

Warm gevoerde fleece werkjassen

Voor winterdagen met vorst zijn de gevoerde fleece werkjassen ideaal om je warm te houden. Deze jassen hebben hoge isolerende eigenschappen en bevatten vaak een inwendig windjack om de wind tegen te houden.

Deze voering zorgt ervoor dat je ook op de koudste dagen de hele dag warm blijft. Toch blijven deze jassen ademen en biedt het zachte, warme materiaal ultiem comfort op koude dagen. Werkjassen met de norm EN 342 zijn goedgekeurd voor ultieme bescherming tegen kou.

Thermojassen als isolerende tussenlaag

Een uitstekende optie voor de overgang naar herfst en winter zijn thermojassen. Je kunt ze los dragen wanneer het nog niet extreem koud is of gebruiken als isolerende tussenlaag onder een andere werkjas.

Vele thermojassen bevatten een lichtgewicht voering. Bij Mascot wordt dit de CLIMASCOT-voering genoemd, welke is getest op ademend vermogen, wind- en waterdichtheid. Doordat deze voering weinig volume heeft kun je een thermo ook altijd meenemen in de tas wanneer het onderweg koud wordt. Zo ga je deze winter goed voorbereid op pad.

Langere parka’s tegen een koude onderrug

Wanneer je veel gebukt aan het werk bent kunnen jassen en truien al gauw opkruipen, met een koude rug tot gevolg. Speciaal voor deze werkzaamheden en beroepen zijn de langere parka werkjassen ideaal.

Bij deze modellen zijn de voor- en achterkant iets langer, waardoor de onderrug wordt beschermd tegen kou en tocht. Naast deze klassieke parka’s bevatten sommige modellen van eerder genoemde werkjassen ook een verlengde rug.

Online de beste werkjassen kopen

Weet je al welke jas voor jou het beste is om comfortabel door te werken in de winter? Al deze modellen werkjassen kun je online bestellen via Mascotshop.nl, de webshop voor Mascot werkkleding en veiligheidskleding.

Als specialist op het gebied van comfortabele werkkleding kun je hier ook advies opvragen om voor iedere klus of beroep een passend model te vinden. Alle Mascot producten zijn uitvoerig getest in laboratoria en door professionals voor optimale omstandigheden bij het dragen van een werkjas.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons