Na een lange werkdag wil je niks liever dan in je bed duiken en even helemaal tot rust komen. Of juist lekker vanuit je bed naar de Netflix-serie kijken die je al weken in je kijklijst hebt staan. De slaapkamer is dé plek waar je lekker tot rust komt en je hoofd even helemaal leeg kunt maken. Je kunt past echt tot rust komen in een slaapkamer die helemaal af is en de juiste sfeer heeft. Is jouw slaapkamer toe aan een sfeervolle make-over? Dit zijn de beste tips om jouw slaapkamer om te toveren tot de meest sfeervolle kamer in je huis!

Geef je muren een warm kleurtje

Niets zo kaal als een kamer met alleen maar witte muren. Dat kan anders! Geef één van je muren een mooie warme tint en haal de zon naar binnen. Zo symboliseert een warme okergele kleur de zon en positiviteit. Een superlekkere kleur om neerslachtigheid tegen te gaan en echte sfeer aan je slaapkamer te geven. Buiten dat is het een prachtige kleur en maakt het je kamer helemaal af.

Als geel toch niet helemaal je ding is, kun je de muur ook bedekken met een mooie pastelgroene kleur. Groen is de kleur van de natuur en werkt kalmerend op lichaam en geest. Een supermooie tint om even helemaal zen te worden in je eigen slaapkamer. Goed voor je mindset en nachtrust.

Kies een mooi dekbed uit

Je bed is vaak het meest centrale punt in de slaapkamer en verdient daarom wel wat extra aandacht. Natuurlijk kun je gaan voor neutraal wit beddengoed. Maar wil je echt een sfeervolle slaapkamer hebben? Kies dan voor een mooie kleur of een gek printje als decoratie voor je bed. Ga eens helemaal buiten je comfortzone en kies voor een gekke dierenprint of ga voor een vrolijk bloemenprintje om je even helemaal in de natuur te wanen. Je kunt het nooit te gek maken. Bij Cinderella heb je keuze uit diverse dekbedden; van de mooiste kleuren tot de gekste en vrolijke printjes. Met een paar mooie grote sierkussens en een warme sprei maak je je bed helemaal af.

Leg een zacht vloerkleed neer

Leg een zacht vloerkleed neer

Zeker voor mensen die in de winter koude voeten hebben of graag op blote voeten in de slaapkamer rondlopen, is een lekker vloerkleed ideaal. Daarnaast brengt een vloerkleed enorm veel sfeer mee en geeft het een super knus gevoel. Kies voor een lekker groot kleed dat om je hele slaapkamervloer te bedekken of leg een lekker donzig kleedje neer aan de rand van je bed.

Hang een sfeervolle lamp op

Wat doe je als je een beetje sfeer wilt creëren? Juist, de kaarsjes aansteken. De belichting is misschien wel de belangrijkste sfeermaker van de slaapkamer. Wil je helemaal tot rust komen in jouw slaapkamer, kies dan voor een lamp met de juiste uitstraling en de juist belichting. Zo creëren lampen met dimmers de perfecte sfeer en geeft een houtgekleurde lamp de mooiste uitstraling aan jouw slaapkamer. Zo ben je helemaal klaar voor een sfeervolle slaapkamer.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons