Af en toe is je badkamer toe aan een verandering. Je stijl verandert immers met de tijd en daar moet ook je interieur aan geloven. Nu is het veranderen van je badkamer niet zo eenvoudig. Het kost veel tijd, veel geld en veel energie (lees hier meer over de kosten van een verbouwing). Gelukkig zijn er veel manieren waarop je je badkamer aan kunt pakken zonder dat je er veel middelen in hoeft te steken. Wij leggen je uit hoe je in een handomdraai je badkamer een upgrade geeft. 

Verander je accessoires 

Het simpelste om aan te pakken in de badkamer zijn alle losse accessoires. Denk hierbij aan een zeepdispenser, tandenborstelhouder en een kleedje op de vloer. Deze kleine accessoires zijn makkelijk te vervangen, zodat je elke nieuwe kunt kopen als je erop uitgekeken bent. Doe je inspiratie op via bijvoorbeeld Pinterest en kies accessoires die bij jouw stijl passen. En deze accessoires hoeven echt niet allemaal nieuw te zijn! Je bespaart nog meer geld als je voor tweedehands items kiest. 

Kies nieuw sanitair

Nog een goede optie is om een stapje verder te gaan en bijvoorbeeld te kiezen voor nieuwe kranen. Als je kiest voor een trendy kleur zoals rose goud of gunmetal weet je zeker dat je badkamer in no time een nieuwe uitstraling heeft. Een nieuwe douchewand is ook een goede manier om je badkamer een upgrade te geven. Match deze met je kraan zodat je een mooi geheel krijgt. Een douchewand met goud is een echte eyecatcher in je badkamer.

Ga voor groen

Ga voor groen

Plantjes doen wonderen! Veel mensen weten niet dat je planten in je badkamer kunt zetten, maar hier zitten veel voordelen aan. Zo zuiveren planten bijvoorbeeld de lucht. Er zijn veel planten die goed kunnen leven in een vochtig klimaat. De Aloë Vera en de Lepelplant doen het heel goed in een warme en vochtige ruimte. Vul je badkamer op met een aantal plantjes om meer sfeer te creëren.  

Dimlicht voor meer sfeer

Veel badkamers zijn voorzien van lampen met een dimmer. Zo kies je zelf hoe fel je het licht wilt hebben. Je kunt eenvoudig meer sfeer in je badkamer maken door op verschillende plekken lichtbronnen te installeren. Denk bijvoorbeeld aan lampjes bij de spiegel. 

Met deze tips heb jij in een handomdraai een hele nieuwe badkamer, zonder dat je in de troep van een verbouwing zit! 

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons