Vind je het moeilijk om in je huis een fatsoenlijk gesprek met vrienden of familie te kunnen voeren? Dit komt waarschijnlijk door een slechte akoestiek en met de wandpanelen van WoodUpp kan je dat binnen no-time oplossen! De panelen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig hout en ze beschikken over een subliem afwerkingsniveau, wat resulteert in een geluiddempende werking en tegelijkertijd geeft het een modieuze en stijlvolle uitstraling aan je huis. Dankzij deze panelen kan je het geluidsniveau drastisch verlagen en hiermee rust voor jezelf en de buren creëren.

Kies voor een stijlvolle en Scandinavische uitstraling

Als je kiest voor de akoestische panelen van WoodUpp, dan kies je niet alleen voor hoogwaardige kwaliteit, maar je kiest tegelijkertijd voor een modieuze uitstraling van je woonkamer. De panelen zijn geproduceerd met kwalitatief hoogwaardig hout en ze beschikken over een sublieme afwerking, wat resulteert in een oogverblindend en strak design. De keuzemogelijkheid uit verschillende houtsoorten bieden de mogelijkheid om een persoonlijke touch aan het eindresultaat te geven.

Zeg gedag tegen overmatige geluidsoverlast

Deze wandpanelen zorgen voor een verlaging van het geluidsniveau en hebben een geluiddempende werking, zodat je iedereen in de ruimte kan verstaan zonder je stem te hoeven verheffen. Daarnaast zorgen de wand panelen ervoor dat de geluidsconditie wordt verlaagd tot een verantwoord en gezond geluidsniveau. De modieuze vormgeving en de uitmuntende afwerking geven vervolgens een unieke en betoverende uitstraling aan de ruimte.

Zeg gedag tegen overmatige geluidsoverlast

Alle voordelen als je kiest voor de wandpanelen van WoodUpp

·          Verbeterd de akoestiek in iedere ruimte

·          Geschikt als zijnde lamellenwand- of plafond

·          Creëer een Scandinavische en natuurrijke sfeer in huis

·          Gemaakt van gerecycled plastic en duurzaam hout

·          Verschillende houtsoorten met donkere en lichte tinten

·          Elimeneer galmen en creëert rust voor jezelf en buren

·          Betoverende sfeer met een persoonlijke touch

·          Maak gebruik van een visualizer voor een eerste indruk

Geef een persoonlijke touch aan je woonkamer

Bij WoodUpp vinden ze het belangrijk dat klanten hun eigen voorkeuren en wensen kunnen doorgeven, zodat de nieuwe uitstraling volledig in de smaak valt. Hierdoor kan je kiezen tussen verschillende soorten hout, waardoor je de keuzemogelijkheid hebt tussen zowel een donkere als een lichtere ruimte. Dankzij deze optie kan je op een eenvoudige wijze mee denken aan het ontwerp van je nieuwe woonkamer of kantoor.

Draag bij aan een groenere wereld

De wandpanelen zijn volledig gemaakt van hout wat afkomstig is uit een duurzaam bosgebied en de vilt is gemaakt van gerecycled plastic. Dit zorgt ervoor dat bomen zich kunnen blijven voorplanten en dat wij niet meer bomen gebruiken dan de beschikbaarheid. Daarnaast maken wij gebruik van gerecycled plastic, zodat we niet onnodig plastic hoeven te produceren. Een groenere wereld start met onszelf!

Een optimale verlaging van het geluidsniveau begint bij de wandpanelen van WoodUpp! Twijfel niet langer en creëer een warme sfeer in huis met een vleugje elegantie! 

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons