Een huis inrichten vinden velen een erg leuke taak. Dit betekent alleen niet dat het een makkelijke taak is. Er zijn namelijk zoveel verschillende stijlen waar je uit kan kiezen. Ben jij nu bezig met het inrichten van je woonkamer? Of wil jij je woonkamer net wat sfeervoller maken? Lees dan snel verder want wij geven je tips om je woonkamer sfeervol te maken!

Leg de focus op de vloer

Een van de grootste oppervlaktes van je woonkamer bestaat vaak uit de vloer. De vloer is eigenlijk de basis. Alles eromheen stem je af op de vloer. Moet jij nog een vloer uitkiezen en weet je niet goed welke je wilt? Denk dan aan het feit dat je bij een rustige vloer wat meer kan uitpakken in de rest van het interieur en bij een wat drukkere vloer de rest juist iets rustiger zal houden. Het ligt er daarom maar net aan hoe je de rest van het interieur voor je ziet en wat voor stijl je graag wilt. Het is in ieder geval handig om te beginnen bij de vloer, want zoals wij net al zeiden, de vloer is de basis.

Creëer sfeer met raamdecoratie

In een sfeervol huis mag sfeervolle raamdecoratie natuurlijk niet ontbreken. Raamdecoratie is er in allerlei verschillende soorten en maten. De keuze hangt hierom erg af van persoonlijke voorkeur. Kies jij namelijk voor plisségordijnen, jaloezieën, gordijnen of gewoon voor rolgordijnen? En wil jij die met de hand bedienen of elektrisch? Slimme raamdecoratie is nog niet zo lang op de markt, maar al wel heel geliefd bij consumenten. Zo wordt er bijvoorbeeld steeds vaker gekozen voor elektrische rolgordijnen in plaats van de traditionele kettingbediende rolgordijnen. Het aanbod raamdecoratie is erg groot, kies daarom zorgvuldig en vraag eerst samples aan. Hiermee kan je kijken of het past bij de rest van je interieur.

Creëer sfeer met raamdecoratie

Zorg voor sfeer met de grote meubels

Hiermee bedoelen wij met name de bank en de eettafel. De bank is een meubelstuk waar de meesten veel tijd op spenderen. Het is daarom belangrijk om een fijne bank te hebben die er ook nog eens leuk uitziet! Wanneer je een bank uitkiest is het belangrijk dat die bij je vloer past. Heb je al een vloer uitgekozen? Neem dan een sample stukje mee tijdens het uitkiezen van de bank. Zo kan je goed zien of de vloer bij de bank past. Om je bank echt sfeervol te maken kan je werken met sfeerkussens. Hierdoor wordt de bank wat minder statisch en ziet je woonkamer er gelijk een stuk gezelliger uit! 

Een levendig interieur

Naast sfeer breng je met slimme raamdecoratie ook je woonkamer tot leven. Je kunt bijvoorbeeld instellen dat je raambekleding samenwerkt met je smart lampen en dat bepaalde handelingen automatisch verricht worden. Bijvoorbeeld op bepaalde tijdstippen of wanneer het buiten donker wordt.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons