De tijd komt er weer aan dat velen van ons onze speeltjes weer moeten opbergen. De boot waar je in de zomer veel plezier aan beleeft, moet in de winter weer veilig gestald worden. En voor de motorrijders die alleen met mooi weer rijden, is het weer tijd om de garage op te zoeken. Maar je wilt wel graag direct weer gebruik kunnen maken van je voer- of vaartuig als de eerste zonnestralen zich weer laten zien. Dan is een acculader een must have.

Je motor veilig en goed stallen in de winter

Veel motorrijders ‘zijn mooi weer rijders’. En dat is ook niet zo gek. Sowieso is het qua temperatuur fijner om te rijden in de zomer, maar ook een stuk veiliger. Daarnaast wil jij liever niet dat al het chroom op je motor steeds nat wordt en dat je weer kunt poetsen. Als je weet dat je je motor een tijdje niet gaat gebruiken, is het goed voor de accu en dus je motor om hem aan te sluiten aan de acculader. Op die manier weet jij zeker dat je de motor weer kunt pakken bij de eerste tekenen van mooi weer.

Heb jij een vaste plek voor je motor? Bijvoorbeeld onder een afdak of in een garage. Dan kun je er ook over denken om de acculader in te bouwen. Ook als je weet dat je je motor een paar dagen niet gebruikt, kun je hem makkelijk aan de lader aansluiten.

De stalling van je boot

De stalling van een boot is toch wat lastiger dan een motor. Een boot zet je vaak niet zomaar even onder een afdak naast het huis. De meesten zullen toch een ruimte moeten huren. Gelukkig zijn deze stallingen wel vaak voorzien van elektriciteit zodat je je boot kunt aansluiten op de acculader. Mocht je nou niet dat geluk hebben, dan is er nog geen man over boord. Er zijn namelijk ook zonnepaneel acculaders. Het is dan wel belangrijk dat je het laden bijhoudt. Een zonnepaneel acculader heeft niet genoeg vermogen om een volledige accu op te laden.

Ook je oldtimer doet het goed met een acculader

Ook je oldtimer doet het goed met een acculader

Een oldtimer is vaak een kostbaar bezit waar je niet alle dagen in rijdt. Bij regenachtig weer zet je hem liever beschut binnen. In zo’n geval is het fijn dat je hem aan de acculader kunt zetten. Zo doe je veel langer met je lader en je bent ervan verzekerd dat hij start wanneer je een ritje wilt maken.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons