Mist er iets in jouw woning op gebied van muren? Wie uitkijkt op een grote kale draagmuur, kan de woning een stuk intiemer en persoonlijker maken, door te spelen met verschillende texturen. Deel de woonkamer op in hoekjes, hak ‘m in stukken visueel door verschillende wandmaterialen te gebruiken. Hoe je dat doet lees je hier.

Tip 1, Gebruik de mateloos populaire houten panelen

Houten panelen zorgen direct voor een upgrade van je interieur. Het is helemaal nu en eigentijds. Met houten wandpanelen kun je direct zorgen voor een mooie afscheiding. Creëer er bijvoorbeeld een cinewall mee, of plaats ‘m bij de eethoek. Kortom: creëer een plekje waar de houten panelen bij betrokken worden en voor een visuele afscheiding zorgen. Je plaatst houten wandpanelen super eenvoudig met lijm.

Tip 2, Creëer een natuurstenen wand met steenstrips

Niet alleen houten panelen zijn hartstikke hip steenstrips zijn dat ook. Met steenstrips kun je hetzelfde effect creëren als met houten panelen; visuele afscheidingen maken en intieme plekken creëren in huis. Steenstrips zijn in onnoembaar vele varianten verkrijgbaar, van natuursteen tot baksteen. De strips zijn op een gladde, egale muur aan te brengen d.m.v. een plakstrip. Op deze wijze kan werkelijk iedereen een eigen stenen wand in huis creëren. Het effect is verbluffend en zó sfeervol!

Tip 3, Spiegelen maar!

Spiegelen maar!

Wist je dat je spiegels op maat kunt laten maken? Deze worden op plaatmateriaal bevestigd, waarna ze op de muur te bevestigen zijn. Een stuk spiegelwand zorgt direct visueel voor meer licht, lucht en ruimte. Een ruimte kan ineens veel groter en veelzijdiger ogen dankzij een (stuk) spiegelwand.

Tip 4, Behang met dessin

Ook behang zorgt voor een prachtige afwisseling van texturen. Zo kun je steen, hout en behang met elkaar combineren, voor wie durft! Voor behang is natuurlijk een gladde muur nodig. Saaie stukjes binnen je interieur geef je een heel andere look met behang. Er is ontzettend veel keuze op dat gebied, van geweven ‘structuurbehang’ tot behang met de grootste dessins en prints. Jouw kamer krijgt een totale make-over dankzij behang, wat je precies op de accent muur kwijt kunt.

Tip 5, Witte muren

Witte muren? Ja, witte muren. Ze raken nóóit gedateerd. Binnen ieder denkbaar interieur passen witte muren. Combineer het met onbehandeld hout en je interieur krijgt een Scandinavische uitstraling. Met vloertegels en warme kleuren creëer je juist een mediterrane look, of ga je voor bohemian. Witte muren passen simpelweg bij iedere denkbare interieurstijl. Maar dat is niet alles; zie je ergens een vlek op de muur, of beschadiging, dan is dit zo gefixt met plamuur en witte muurverf. Jouw witte muren blijven áltijd strak. Bij de witte muur komt ieder meubelstuk tot zijn recht.

Kies voor een mooie mix van bovengenoemde tips, en je interieur krijgt eigenheid, krijgt specifieke zones en heeft hiermee een algehele upgrade ondergaan. Want de bovengenoemde items zijn echt helemaal van nu en garanderen een zeer eigentijdse sfeer. Saaie muren bezorg je dus nieuwe wandbekleding en combineer je spannend met elkaar!

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons