De lente is volop aanwezig in ons kleine kikkerlandje en dat betekent dat we massaal aan het werk gaan in de tuin. Deze moet natuurlijk zo snel mogelijk weer netjes gemaakt worden, zodat we weer urenlang in de tuin kunnen genieten van het weer. Ook wil je misschien wat nieuwe tuindecoratie, wat best lastig kan zijn. Neem deze ideeën mee naar het tuincentrum en wie weet scoor jij wat mooie items.

Buitenschilderijen

Schilderijen hoef je niet enkel binnen te hangen, maar kunnen ook goed buiten gebruikt worden. Als je een mooie foto op canvas gedrukt wilt hebben, kun je deze met speciale UV-coating bestellen. Zo kun je deze mooi buiten ophangen en is deze bestand tegen alle weersomstandigheden. Selecteer bijvoorbeeld je mooiste vakantieherinnering en laat deze foto op doek printen. Deze kun je dan aan de schutting of op de schuur hangen, zodat jij constant herinnerd wordt aan dat vakantiegevoel, gewoon in je eigen tuin!

Decoratieve plantenpotten

Je hebt waarschijnlijk wel wat mooie planten in de tuin staan die een eigen pot verdienen. Door een paar mooie plantenpotten te kopen die goed bij elkaar passen, creëer je een mooi geheel in de tuin. Als deze nog speelse kleuren bevatten heb je het helemaal goed voor elkaar, want zo haal je direct meer sfeer en kleur in de tuin.

Gezellige fonteintjes

Word jij ook zo heerlijk rustig van het geluid van stromend water? Dan moet je een gezellig waterfonteintje aanschaffen, welke ook nog eens een decoratieve uitstraling heeft. Je kunt dit zo groot of klein aanpakken als je wilt, maar houd er rekening mee dat je deze op stroom en water moet kunnen aansluiten. Het zou zonde zijn als dat niet mogelijk is.

Sfeervolle verlichting

Sfeervolle verlichting

Tuinlampen kun je in allerlei soorten en maten verkrijgen. Je kunt voor praktische verlichting gaan, maar dat is natuurlijk wat saai. Koop mooi priklicht dat je langs de randen van je tuin kunt ophangen of wat mooie stalampen of windlichten. Hier kun je op warme zomeravonden stompkaarsen in plaatsen voor een romantische sfeer.

Wat extra leven toevoegen

Als jij een liefhebber bent van de natuur, kun je wat insectenhotels toevoegen. Hier kunnen bijen, lieveheersbeestjes en vliegjes verblijven en jouw tuin helpen met bestuiven. Hang er een vogelhuisje bij en je hebt direct een hoop gasten in jouw tuin. Zo is er altijd wat om naar te kijken en heb je direct het gevoel dat jouw tuin echt leeft.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons