Ben je van plan om je huis te gaan verbouwen? Lees dan snel verder. Veel verbouwingen gaan goed, maar helaas gaan er ook regelmatig verbouwingen fout. Door te leren van de veelgemaakte fouten tijdens verbouwingen kun je voorkomen dat dit bij jou gebeurd. In dit artikel lees je drie veelgemaakte fouten tijdens verbouwingen.

In zee gaan met een foute aannemers

Ondanks dat dit al heel vaak is gebeurd is het een probleem dat nog steeds voorkomt. Helaas zijn er veel foute aannemers. Iedereen kan zich immers inschrijven als ondernemer. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Hoe kan je dan voorkomen dat je een foute aannemer aanneemt? Door goed de aanbevelingen te checken van de aannemers. Kies het liefst voor een aannemer die eerder een klus heeft gedaan bij iemand die je kent. Zo is de kans groter dat je de aannemer kunt vertrouwen.

Kwantiteit boven kwaliteit

Kwantiteit boven kwaliteit

Sommige mensen denken meer en goedkoper is beter. Goedkoper kan beter lijken, maar op de lange termijn is het meestal duurder. Als je bijvoorbeeld goedkope verf bij een budget winkel koopt kan dit in eerste instantie goedkoper lijken. Echter dekt deze soort verf vaak niet goed, waardoor je veel meer verf nodig hebt dan als je duurdere verf had gekozen. Bovendien moet je meestal dan weer sneller opnieuw verven dan als je duurdere verf had gekozen. Let daarom altijd op dat je goede materialen koopt. Je kunt meestal beter kiezen voor een duurder merk dat in de aanbieding is dan een goedkoop alternatief. Bekijk hiervan ook de reviews. Goede kwaliteit materialen zoals epdm lijm vind je bijvoorbeeld op de website https://www.epdmxl.nl/.

Geen goede tijdsplanning

Zonder planning ben je nergens. Als je echter een te strakke tijdsplanning hebt loopt je verbouwing ook in de soep. Zorg daarom dat je een realistische tijdsplanning maakt. Neem ook voldoende vrije dagen op. Tijdens deze dagen kun je zelf klussen of de aannemer helpen. Samen met de aannemer maak je een realistische tijdsplanning. Tel een paar dagen bovenop de tijdsplanning die jullie hebben gemaakt. Zo weet je zeker dat de verbouwing op tijd klaar is. Hiermee voorkom je dat je veel stress krijgt, doordat de verbouwing uitloopt.

Heb je vrienden of familieleden die hun huis hebben verbouwd? Vraag hen dan ook om tips. Van hun fouten en successen kun je ook leren. Misschien kennen ze ook wel een goede aannemer die ze aanbevelen.

U heeft een bedrijf en u wilt deel uitmaken van onze directory

SPECIALE AANBIEDING
Krijg nu 30% korting op badkamermeubelen
Bezoek ons